Σεμινάρια ΕΦΕΤ μέσω Επιμελητηρίου


Σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ)

 

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Χίου διοργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα για τις βασικές αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας τροφίμων, σύμφωνα με την ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007

 

Σε ποιους απευθύνεται:

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται στο προσωπικό επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.




 

Στόχος Σεμιναρίων:

 

Τα προγράμματα αυτά αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων.

 

Διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος: 10 ώρες

 

Κόστος προγράμματος: 80€ ( 50€ κόστος συμμετοχής + 30€ παράβολο ΕΦΕΤ)

 

Με το πέρας του προγράμματος ο καταρτιζόμενος λαμβάνει Βεβαίωση Εκπαίδευσης ΕΦΕΤ.

 

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Χίου (Φ, Αργέντη 8)

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Φανή Βασιλικού, τηλ. 22710 44524, email. f.vasilikou@chioschamber.gr

 

Please follow and like us:
fb-share-icon