Στην Αγία Νάπα η φανέλα της Χίου


Στην 28η θέση σε σύνολο 94 αθλητών στους άνδρες τερμάτισε την Κυριακή στον ημιμαραθώνιο της Αγίας Νάπας ο Σάββας Σπανούδης.

 

Ο 42χρονος δρομέας, ο οποίος έχει δώσει το παρών και στους 8 ημιμαραθωνίους της Χίου, τίμησε για μία ακόμη φορά το νησί τρέχοντας σε διεθνή αγώνα με τη φανέλα της Χίου.

 

Νικητής του 3ου ημιμαραθωνίου της Αγίας Νάπας, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τις πολλές ανηφοροκατηφόρες και ήταν κατά πεντακόσια μέτρα λιγότερος από 21.097 χλμ., αναδείχτηκε με 1:21:09 ο παλιός βαδιστής και παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα και του Σίδνεϊ, 50χρονος Σλοβάκος Ρόμπερτ Βάλιτσεκ.

 

Δεύτερος τερμάτισε o Πολωνός Γιάροσλαβ Ρινκίεβιτς με 1:28:39 και 3ος ο Ρώσος Στάνισλαβ Μουσοκράνοφ με 1:29:09. Ο Σάββας Σπανούδης ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 1:39:49.

 

Ο καλός καιρός και οι παράλληλες δράσεις του δήμου Αγίας Νάπας, μεταξύ των οποίων η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και το fun run/walk για την ενίσχυση του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αυτισμό «Smile Project», πρόσφεραν ένα γεμάτο διήμερο στους 256 δρομείς που συμμετείχαν στα αγωνίσματα του διημέρου (21 χλμ, 10 χλμ, 5 χλμ.).

 

 
Please follow and like us:
fb-share-icon