Λέσβος: Βάρκα με 55 πρόσφυγες




Συνολικά 55 πρόσφυγες και μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων άνδρες, γυναίκες και παιδιά διασώθηκαν το περασμένο βράδυ ανοικτά της παραλίας των Μυστεγνών και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Εκεί θα ελεγχθούν από τον ΕΟΔΥ και θα μεταφερθούν στον Καρά Τεπέ σε δομή καραντίνας όπου έχει δημιουργηθεί και όπου θα παραμείνουν για δυο εβδομάδες στα πλαίσια των μέτρων προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού.

 

Πρόκειται για την τέταρτη βάρκα που φτάνει στο νησί από την 1η Αυγούστου και μετά. Η τελευταία βγήκε την Παρασκευή με 48 επιβαίνοντες στη βόρεια Λέσβο.

 

Άλλη μια βάρκα με 32 επιβαίνοντες είχε φτάσει το βράδυ της 3ης Αυγούστου στην περιοχή των Μυστεγνών. Ενώ μια τρίτη έφθασε στις 5 Αυγούστου με 38 επιβαίνοντες στην παραλία του Πλωμαρίου.

πηγή: stonisi.gr

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Please follow and like us:
fb-share-icon