ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ 2020

 

Το φροντιστήριο Πουκαμισάς στη Χίο διοργανώνει σεμινάριο με θέμα το νέο λύκειο και την επιλογή σπουδών σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της LABORA Σύμβουλοι Εκπαίδευσης (www.labora.gr ) και ομιλητή τον Γεώργιο Γατούδη, Σύμβουλο Εκπαίδευσης και Καριέρας.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει αναλυτική και στοχευμένη ενημέρωση για μαθητές Γυμνασίου, Α’ και Β’ Λυκείου καθώς και για γονείς και εκπαιδευτικούς.

Πρόκειται για ένα σεμινάριο με αναφορά στα δεδομένα του Λυκείου, στις αλλαγές που έχουν συντελεστεί και μια περιήγηση στα επιστημονικά πεδία με αναφορά στις σχολές που περιλαμβάνονται σε κάθε πεδίο. Ενδεικτικά οι θεματικές που αναλύονται είναι οι εξής:

  • Πως επιλέγω σπουδές;
  • Ποια είναι τα νέα δεδομένα του Λυκείου;
  • Πως επιλέγω Επιστημονικό Πεδίο και Ομάδα Προσανατολισμού;
  • Γενικό ή Επαγγελματικό Λύκειο;
  • Επαγγέλματα με Μέλλον στην Αγορά Εργασίας – Καινοτόμες Εξειδικεύσεις

 

Τέλος ο Σύμβουλος θα απαντήσει στις δικές σας ερωτήσεις και τους προβληματισμούς σας αναφορικά με τις Πανελλήνιες, τις σχολές και τα επαγγέλματα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Χανδρής  στις 11.00 π.μ. Θεωρούμε πως η παρουσία σας σε μια τέτοια ομιλία κρίνεται απαραίτητη και θα περιμένουμε με χαρά να σας υποδεχτούμε.

 Please follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: