Κωμικοτραγικές παραβάσεις: Πήγε στο σούπερ μάρκετ 60 χιλ. ενώ στη Χίο έστειλε μήνυμα μόλις είδε τον αστυνομικό!


Δεύτερη ημέρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας και οι έλεγχοι σήμερα ήταν πολύ αυστηροί!

Ένας πολίτης στη Χίο, έκανε την βόλτα του χαλαρός αλλά μόλις είδε τον αστυνομικό έλεγχο, έσπευσε να στείλει μήνυμα εκείνη την στιγμή στο 13033. Φυσικά, οι αστυνομικοί είδαν τον ακρινή χρόνο που εστάλη το μήνυμα, δηλαδή, λίγα δευτερόλεπτα πριν τον σταματήσουν και ο όπως ήταν αναμενόμενο ο άνδρας, πήρε το πρόστιμό του.
Η πλειοψηφία ακολούθησε τις οδηγίες των αρχών, όμως δεν έλειψαν και αυτοί που επικαλέστηκαν ψευδείς ανάγκες με σουρεαλιστικές δικαιολογίες!

Πολίτης που σταμάτησαν οι αστυνομικοί επικαλέστηκε το μήνυμα που έστειλε στο 13033 γα σωματική άσκηση όμως βρισκόταν 20 χιλιόμετρα μακριά από την κατοικία του! Όπως αντιλαμβάνεστε δεν έπεισε τους άνδρες της αστυνομίας με αποτέλεσμα να πάρει 150 ευρώ πρόστιμο.
 

Ένας οδηγός οδηγός αυτοκινήτου, έδειξε με απόλυτη αυτοπεποίθηση το εκτυπωμένο έγγραφο στο οποίο ανέφερε ότι πήγαινε στο σούπερ μάρκετ, όμως βρισκόταν 60 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του! Το αποτέλεσμα; Tι άλλο ; 150 ευρώ πρόστιμο!

Πρόστιμο πήραν όμως και ένας οδηγός με 3 συνεπιβάτες, την στιγμή που επιτρέπονται μόνο έως 2 άτομα στο όχημα. Το κορυφαίο; Kανένας από του 3 δεν είχε ταυτότητα…

ΠΗΓΉ: www.newsbreak.gr

Please follow and like us:
fb-share-icon