Ενισχύεται ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας


Ενισχύθηκε ο στόλος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου με άλλα (26) νέα οχήματα Από τον περασμένο Ιούλιο έχουν παραληφθεί συνολικά (49) οχήματα.
Παρελήφθησαν (26) νέα οχήματα υπηρεσιακού και ελεύθερου χρωματισμού, τα οποία εντάσσονται στο στόλο των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου. Τα οχήματα αποκτήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014-2020 «Ενεργητική Οδική Ασφάλεια» της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας. Αναλυτικότερα κατανεμήθηκαν:

 Διεύθυνση Αστυνομίας Λέσβου: (2) οχήματα μεταφοράς προσωπικού εννέα θέσεων, (3) λεωφορεία και (6) επιβατικά.

 Διεύθυνση Αστυνομίας Χίου: (2) οχήματα μεταφοράς προσωπικού εννέα θέσεων, (1) λεωφορείο και (4) επιβατικά.

 Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου: (2) οχήματα μεταφοράς προσωπικού εννέα θέσεων, (1) λεωφορείο και (5) επιβατικά.

Σημειώνεται ότι από τον περασμένο Ιούλιο έχουν παραληφθεί συνολικά (49) οχήματα στα οποία περιλαμβάνονται:

 (9) οχήματα που παραλήφθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο, τα οποία αποκτήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014-2020 «Ενεργητική Οδική Ασφάλεια» της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

 (2) οχήματα τύπου βαν, μεταφοράς αστυνομικών σκύλων που παραλήφθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο, τα οποία αποκτήθηκαν μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας.

 (12) δίκυκλες μοτοσικλέτες που παραλήφθηκαν τον περασμένο Ιούλιο, οι οποίες αποκτήθηκαν μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας.

Με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύθηκε σημαντικά και αναβαθμίστηκε η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των Αστυνομικών Υπηρεσιών στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και βελτιώθηκε το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

 

Please follow and like us:
fb-share-icon