Ν. Νύκτας : Πάμε Β. Αιγαίο με ατού την ασφάλεια, τις ομορφιές & τις εκτεταμένες ακτές (ΒΙΝΤΕΟ)


Αύριο θα δοθεί συνέντευξη Τύπου η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου που θα παρουσιάσει στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Μυτιλήνη την έναρξη της τουριστικής  καμπάνιας «Πάμε Βόρειο Αιγαίο για διακοπές αλλιώς»  για την προσέλκυση επισκεπτών στα νησιά μας.

Θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά τα 6 φιλμ σύντομης διάρκειας, τα οποία ετοιμάστηκαν για τις ανάγκες της καμπάνιας και τα οποία στοχεύουν μετά τις τελευταίες εξελίξεις που προέκυψαν από την πανδημία του Κορωναϊού στην αύξηση του εσωτερικού τουρισμού.
Θα παρευρεθούν και θα ομιλήσουν ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού  και ο Ειδικός Τεχνικός Σύμβουλος της Περιφέρειας για θέματα τουρισμού κ.
Γ.Τζιάλας , πρ. Γ.Γ Τουρισμού. Στην συνέντευξη τύπου θα συμμετάσχουν δημοσιογράφοι από όλες τις Περιφερειακές
Ενότητες Βορείου Αιγαίου μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ακολούθως ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Μουτζούρης και ο ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και μεταφορών  κ. Νίκος Νύκτας θα μεταβούν σε Μακεδονία και Θράκη για την προβολή των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

Σε δήλωση του πριν από λίγο στην Chiosin.gr  ο κ. Νύκτας τόνισε ότι αυτό είναι η απαρχή , θα δείξουμε τις ομορφιές και τους προτρέπουμε να τα επισκεφθούν , να χαρούν τις ομορφιές και να ζήσουν τις ομορφιές τους . Τα νησιά μας έχουν ασφάλεια, μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα και οι εκτεταμένες ακτές.
Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: