Λήμνος: Τραγικό τέλος άτυχου 70χρονου που πνίγηκε σε πηγάδι…..
Από χθες το απόγευμα αγνοούνταν 70χρονος στην περιοχή Καρπάσι της Λήμνου μετά από κινητοποίηση των αρχών τις πρώτες πρωινές ώρες, βρέθηκε νεκρός σε πηγάδι, από όπου και ανασύρθηκε μετά από συντονισμένες προσπάθειες της πυροσβεστικής υπηρεσίας

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λήμνου όπου και θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή

Η πυροσβεστική υπηρεσία δημιουργεί ερευνά για τα αίτια του δυστυχήματος

 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λήμνου ενημερώνει για το τραγικό τέλος του άτυχου 70χρονου

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Πέμπτη 6/08/2020 και ώρα 07:59΄, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας, για πολύωρη εξαφάνιση και πιθανή πτώση ημεδαπού άνδρα 70 ετών σε φρεάτιο άρδευσης (πηγάδι) βάθους (7) επτά περίπου μέτρων στην κτηματική περιφέρεια Καρπασίου πλησίον του Αεροδρομίου.

Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση διάσωσης.

Χρησιμοποιήθηκαν αντλίες ,κάμερα, κλίμακα κ.α διασωστικά εργαλεία. Συνολικά επενέβησαν για την διάσωση – ανεύρεση του ατόμου, (4) τέσσερα οχήματα με (9) εννέα άνδρες. Αξιοποιώντας τις πληροφορίες των συγχωριανών του, έγινε άντληση υδάτων συγκεκριμένου πηγαδιού και ανασύραμε νεκρό από τον πυθμένα, έναν άντρα ηλικίας 70 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λήμνου.

Στο σημείο των ερευνών εκτός από την Υπηρεσία μας βρέθηκε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ και κάτοικοι του Καρπασίου.

Να επισημάνουνε με αφορμή το δυσάρεστο συμβάν ότι οι ιδιοκτήτες πηγαδιών υποχρεούνται να καλύπτουν ή να περιφράσσουν τα υπάρχοντα πηγάδια ώστε να μειώνεται ο κίνδυνος ατυχημάτων σε ανθρώπους και ζώα.

πηγή: limnosreport.gr

Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: