Γίνε και εσύ μέρος της προσπάθειάς της Ιστορικής Μικρασιατικής
Γίνε και εσύ μέρος της προσπάθειάς μας!!
Αγόρασε ένα εισιτήριο διαρκείας
(σημεία πώλησης Plan b, Amandier, Άρωμα Καφέ)  ή κατέθεσε χρηματικό ποσό στο λογαριασμό μας IBAN ETE
GR 8301104900000049029614234
Η Μικρασιατική Αθλητική Ένωση Χίου ιδρύθηκε το 1924 από πρόσφυγες της Μικράς Ασίας και έχει ως έδρα το Δημοτικό Στάδιο.
Είναι από τις ελάχιστες εν ενεργεία ομάδες της πόλης και τα έσοδά της κατά βάση προέρχονται από συνδρομές των μελών της διοίκησης, οι οποίοι απόγονοι Μικρασιατών Προσφύγων 3ης και 4ης γενιάς θεωρούν υποχρέωσή τους την διατήρηση και ενίσχυση ενός από τα ιστορικότερα  σωματεία της Χίου.
Η ομάδα μας ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια και το «σώμα» που απαρτίζει την Μίκρα αποφάσισε την συμμετοχή της στη Γ Εθνική Κατηγορία γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις ευθύνες που θα επωμιστεί.
Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία εκπροσώπηση του νησιού σε Εθνική Κατηγορία  και οφείλουμε όλοι να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε αυτό να αλλάξει και να έχουμε χιώτικη εκπροσώπηση.
Οι συνθήκες φέτος  είναι ιδιαίτερα δύσκολες, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας, αλλά θεωρούμε ότι είμαστε επιφορτισμένοι με την υποχρέωση ως προς την ιστορία της ομάδας μας, αλλά και ως προς το νησί μας, να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για τη συμμετοχή στη Γ Εθνική κατηγορία.
Η μεγαλύτερη δυσκολία για τη συμμετοχή μας είναι τα αυξημένα έξοδα που προκύπτουν κυρίως λόγω των μετακινήσεων μας καθώς βρισκόμαστε σε ένα ακριτικό νησί.
Όμως για εμάς η νησιωτική καταγωγή μας αποτελεί μόνο προνόμιο και όχι τροχοπέδη στα όνειρά μας!!
Η συμμετοχή στη Γ εθνική κατηγορία θα έχει οφέλη για το νησί μας, ωστόσο η πραγματοποίησή της χρίζει απαραίτητη την συνεισφορά όλων μας.
 Οι Χιώτες έχουμε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως όταν συσπειρωθούμε για την επίτευξη ενός στόχο , πάντοτε τα καταφέρνουμε.
Καλούμε όλη την τοπική κοινωνία να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια μας, ενισχύοντας μας οικονομικά ,ώστε να επιτευχθεί η συμμετοχή μας στην Γ εθνική κατηγορία. Η συμμετοχή μας είναι και στο δικό σας χέρι!
 Ο αθλητισμός αποζητά την βοήθεια όλων μας  για να « ανθίσει » και πάλι , η συμμετοχή μας στην  Γ εθνική κατηγορία ίσως είναι και μια ευκαιρία να γεμίσουν ξανά τα γήπεδα από φίλαθλο κόσμο, να έρθουν τα παιδιά και οι νέοι κοντά στον αθλητισμό και το χιώτικο ποδόσφαιρο να γνωρίσει τις παλιές του δόξες.Please follow and like us:
fb-share-icon