Δήλωση ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών για το ΔΙΕΚ Χίου

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
σχεδιασμός και υποστήριξη ιστοσελίδων kawebsites.grΜέχρι και αύριο 10 Φεβρουάριου, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να διδάξουν στο ΔΙΕΚ Χίου για το εαρινό εξάμηνο 2023, να δηλώσουν τα μαθήματα. Στη διαδικασία, όπως ενημερώνει η διευθύντρια του δημόσιου ΙΕΚ Χίου, Εβελίνα Αθανασοπούλου, συμμετέχουν τα εγγεγραμμένα μέλη του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής κατάρτισης ΙΕΚ/ΕΣΚ . Επισυνάπτεται  το Αρχείο Excel όπου αναγράφονται αναλυτικά στα 12 τμήματά του ΔΙΕΚ Χίου και τις ειδικότητές τους, τα μαθήματα Θεωρητικά (Θ) και Εργαστηριακά (Ε) που θα διδαχθούν και οι ώρες ανά μάθημα για το εαρινό εξάμηνο 2023Α. Η δήλωση των μαθημάτων θα υποβληθεί ηλεκτρονικά εντός του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ/ΕΣΚ, έως την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 10:00, ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ “ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ” ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΚ-ΕΣΚ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στον παρακάτω σύνδεσμο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων:

http://www.gsae.edu.gr/el/news/1884-07-02-2023-mitroo-ekpaidefton-epaggelmatikis-katartisis-iek-esk-prosklisi-gia-dilosi-mathimaton-eidikotiton-eksaminou-2023a

 

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon