Χίος Μπροστά: Καταγγέλλει καθαρισμούς ιδιωτικών οικοπέδων από συνεργείο του Δήμου

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Καθαρισμούς ιδιωτικών οικοπέδων με τα λεφτά του δήμου κάνει η δημοτική αρχή Κάρμαντζη, συνεχίζοντας την κατασπατάληση των χρημάτων των δημοτών για να εξυπηρετήσει συγγενείς και φίλους.

Χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της παράταξής μας Χίος Μπροστά Γ. Καραβασίλης ρώτησε τη δημοτική αρχή εάν έχουν γίνει από συνεργεία του Δήμου καθαρισμοί ιδιωτικών οικοπέδων για λόγους πυρασφάλειας ή δημόσιας υγείας. Και εφόσον αυτό έχει συμβεί, εάν έχει γίνει ο αντίστοιχος καταλογισμός της δαπάνης στον ιδιώτη. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Αναγνώστου απάντησε ότι ουδέποτε έχει δοθεί σχετική εντολή και ότι δεν έχει γίνει κανένας καθαρισμός ιδιωτικού οικοπέδου.

Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα σχετικές φωτογραφίες καθαρισμού ιδιωτικού οικοπέδου από συνεργείο του δήμου σε ώρα υπηρεσίας και ρωτάμε τους κκ Κάρμαντζη και Αναγνώστου:

Γιατί απέκρυψαν το γεγονός από το Δημοτικό Συμβούλιο;

Μήπως υπάρχει σχέση των ιδιοκτητών του οικοπέδου με στέλεχος της δημοτικής αρχής;

Μήπως γιατί δεν έχει γίνει ο σχετικός καταλογισμός της δαπάνης στον ιδιώτη ;

Και εάν επιμείνουν ότι δεν γνώριζαν, θα διερευνήσουν και θα καταλογίσουν ευθύνη σε όποιον έδωσε την εντολή;

Η δημοτική αρχή Κάρμαντζη σε κάθε ευκαιρία αναδεικνύει ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η εξυπηρέτηση φίλων, συγγενών και υποψηφίων. Έχει πλέον καταταχθεί ως η χειρότερη δημοτική αρχή της Χίου των τελευταίων δεκαετιών και για αυτό οι δημότες της δείχνουν την πόρτα της εξόδου.

ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon