Ν. Πατέρας: Επιπλέον τέσσερα containerships στον στόλο

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Σε προσθήκη επιπλέον τεσσάρων feeder containerships στον στόλο της προέβη πρόσφατα η Contships Management, με επικεφαλής τον Οινουσσιώτη εφοπλιστή  Νικόλα Πατέρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα επικαλούμενα ναυλομεσιτικές πηγές, η Contships αγόρασε τέσσερα feeders, μεταφορικής ικανότητας 1.100 TEUs έκαστο, από τη Lomar Shipping.

Τα εν λόγω πλοία, τα οποία βρίσκονται σε συμφωνίες ναύλωσης, είναι τα εξής: «Taipei Trader» (ναυπηγημένο το 2014), «Tokyo Trader» (ναυπηγημένο το 2014), «Trinidad Trader» (ναυπηγημένο το 2015) και «Toronto Trader» (ναυπηγημένο το 2016). Η εν λόγω επένδυση συντελεί στην ανανέωση του στόλου της Contships Management μέσω της second-hand αγοράς, καθώς τα πλοία αυτά μειώνουν σημαντικά τον μέσο όρο ηλικίας του στόλου της εταιρείας. Παράλληλα, η κίνηση καταδεικνύει την αισιοδοξία της εταιρείας για τις προοπτικές της αγοράς feeder containerships.

Πλέον, ο στόλος της Contships Management αποτελείται από 46 feeders containerships. Η Contships αποτελεί τη μεγαλύτερη στον κόσμο ανεξάρτητη πλοιοκτήτρια εταιρεία feeder containerships, μεταφορικής ικανότητας 900-1.500 TEUs.

ΠΗΓΗ: naftikachronika.gr

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon