Ραγδαίες εξελίξεις: Καταθέσουν ως ύποπτοι οι εμπλεκόμενοι για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα του ξενοδοχείου «The Met» της Θεσσαλονίκης.

Ο εισαγγελέας καλεί να καταθέσουν ανωμοτί οι τέσσερις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, δηλαδή τον Βασίλη Τραφαλή, τον Κωνσταντίνο Περογιαννάκη και τους αδελφούς Βασίλη και Ευαγόρα Λεβέντη.

Μετά την περιγραφή των γεγονότων από το θύμα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και την ευρεία αναπαραγωγή των λεγομένων της κοπέλας από τους τηλεοπτικούς σταθμούς και το Διαδίκτυο, η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης κάλεσε το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου και τους 4 άνδρες που ανακρίθηκαν αμέσως μετά το συμβάν και αφέθηκαν ελεύθεροι ωστόσο από τους δικαστικούς λειτουργούς.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Εισαγγελίας, καλούνται να καταθέσουν ανωμοτί (δηλαδή ως ύποπτοι) οι Βασίλης και Ευαγόρας Λεβέντης, ο εφοπλιστής Κωνσταντίνος Περογιαννάκης και ο Βασίλης Τραφαλής.

Επισημαίνεται πώς αμέσως μετά την κατάθεση της Γεωργίας Μπίκα στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και την υποβολή μηνύσεως προσήχθησαν και ανακρίθηκαν 5 άνδρες: οι αδελφοί Λεβέντη, ο εφοπλιστής Περογιαννάκης, ο Βασίλης Τραφαλής και ο Μάνος Παπαδόπουλος. Όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι υπό όρους που φάνταζαν αστείοι μπροστά στα όσο κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα. Ωστόσο η δίωξη που ασκήθηκε μ την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ήταν πλημμεληματικού χαρακτήρα. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε και την χιονοστιβάδα αποκαλύψεων ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρενέβη και ζήτησε να επιστατήσει των ερευνών για το ζήτημα ανώτερος Εφέτης  δικαστικός λειτουργός.

Οι εξελίξεις δικαίωσαν την Γεωργία Μπίκα. Οι δικαστικές αρχές μετά από λίγα εικοσιτετράωρα άλλαξαν προσανατολισμό και κάλεσαν τους πρωταγωνιστές αυτής της άθλιας υπόθεση βιασμού, 4 άνδρες εκ των οποίων οι τρείς επώνυμοι και ισχυροί γόνοι μεγάλων επιχειρηματικών οικογενειών.

πηγή: zougla.gr

 Please follow and like us:
fb-share-icon