Επίσκεψη Ιταλών δημοσιογράφων στη Χίο


Πέντε δημοσιογράφοι από μεγάλης εμβέλειας έντυπα (La Stampa, La Republica, Bella Europa, Donna Moderna, και από το Ιταλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ANSA Med) επισκέφθηκαν τη Χίο από τις 3 έως τις 7 Οκτωβρίου, με σκοπό να γνωρίσουν το νησί και το τουριστικό προϊόν που προσφέρει και να το παρουσιάσουν στο Ιταλικό κοινό.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της Δ/νσης Τουρισμού Π.Β.Α. (Τμήμα Τουρισμού ΠΕ Χίου), με το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας και την αποστολή συνόδευε η Πρ/νη του Γραφείου ΕΟΤ Μιλάνο, κ. Κυριακή Μπουλασίδου.
Οι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν βασικά αξιοθέατα της Χίου, στη βάση ενός τριήμερου προγράμματος που είχε καταρτίσει το τμήμα Τουρισμού ΠΕ Χίου και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν με βιωματικό τρόπο τις ιδιαίτερες εμπειρίες που μπορεί να απολαύσει ένας επισκέπτης στο νησί μας. Η επίσκεψη στη Χίο τους άφησε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Νίκος Νύκτας συναντήθηκε με την αποστολή, στο περιθώριο της οποίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Πρ/νη του Γραφείου ΕΟΤ Μιλάνο, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τον Φορέα Τουρισμού Χίου και την Ένωση Ξενοδόχων Χίου, με σκοπό να προγραμματισθούν και άλλες ενέργειες για την τουριστική προβολή της Χίου στην Ιταλική αγορά.

Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: