Στα σκαριά ο σύλλογος αποφοίτων και Φίλων Ανδρεάδειου Γυμνασίου και Λυκείων Βροντάδου
Έτοιμος για τις πρώτες του εκλογές είναι ο νεοαναγνωρισμένος Σύλλογος Αποφοίτων και Φίλων Ανδρεάδειου Γυμνασίου και Λυκείων Βροντάδου.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή όρισε την πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση για την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 και ώρα 7:00 μ.μ. στον αύλειο χώρου του συγκροτηματος των διδακτηρίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βροντάδου (είσοδος από την οδό Προφήτη Ηλία), για να τηρηθούν και οι απαραίτητοι κανόνες ασφαλείας λόγω της πανδημίας.

Κατά την διάρκεια της Γ.Σ θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη 9-μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3-μελούς Ελεγκτικής Επιτροπής για τα τρία επόμενα χρόνια.

Ο Σύλλογος καλεί τα μέλη που έχουν διάθεση για προσφορά μέσα από ένα Σύλλογο που προσδοκά να στηρίξει τα Σχολεία του και την Παιδεία γενικότερα, να συμμετέχουν ενεργά στην Γ.Σ. και να θέσουν υποψηφιότητα για εκλογή στο Δ.Σ. και την Ε.Ε.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμιακά εντάξει μέλη. Η ετήσια συνδρομή είναι 10 ευρώ. Όσοι/ες παρευρίσκονταν στην καταστατική Γενική Συνέλευση και έχουν πληρώσει την συνδρομή τους είναι τακτοποιημένοι οικονομικά και θα παραλάβουν και την απόδειξή τους.

Νέα μέλη μπορούν να εγγραφούν μέχρι και την ημέρα της συνέλευσης και φυσικά να θέσουν υποψηφιότητα.

Για λόγους καλύτερης οργάνωσης όσοι/ες ενδιαφέρονται να εγγραφούν μέλη ή να θέσουν υποψηφιότητα παρακαλούνται να επικοινωνούν με τους Παντελή Ι.Σαλλιάρη (email: pisalliaris@gmail.com / τηλ: 6944506833) ή Αντώνη Νικολάου (email: nikolaouantonis0@gmail.com / τηλ: 6977945900).

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *