Έκλεισε γιατρό, εφοριακό & δάσκαλο

Τρεις ακόμα υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους για την περιφερειακή ενότητα Χίου ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Εμείς για το Αιγαίο» με επικεφαλής την κα Χριστιάνα Καλογήρου και συγκεκριμένα:

 

Γεώργιος Νομικός: Χειρουργός ορθοπεδικός, επιμελητής Α’ στο γενικό νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο». Γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα και από το 2008 ζει και εργάζεται στη Χίο. Είναι διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πρόεδρος του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Ναυταθλητικού Ομίλου Θυμιανών.

 

Κωνσταντίνος Νεαμονίτης: Οικονομολόγος, υπάλληλος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΔΟΥ Χίου). Γεννήθηκε το 1975 στη Χίο. Απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (ΜΒΑ) στη διοίκηση επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης του πρώην βουλευτή και υπουργού κ. Κωστή Μουσουρούλη και αντιπρόεδρος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

 

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος: Δάσκαλος, διευθυντής του δημοτικού σχολείου Πυργίου. Γεννήθηκε το 1959 στο Πυργί της Χίου. Είναι πτυχιούχος ΠΤΔΕ (ΕΚΠΑ), με μεταπτυχιακό στη μηχανική της διοίκησης. Διετέλεσε αντιπεριφερειάρχης μεταφορών και επικοινωνιών Βορείου Αιγαίου και είναι εντεταλμένος σύμβουλος παιδείας και αθλητισμού.

 

 

Please follow and like us:
fb-share-icon