Καλαμωτή: Καλό ταξίδι Γιάννη ………στην γειτονιά των Αγγέλων
Καλό ταξίδι Γιάννη ………στην γειτονιά των Αγγέλων
Στα 77 χρόνια του έφυγε από την ζωή στην Αμερική ο Γιάννης Γομαράκης του Ανδρέα από την Καλαμωτή.
Η κηδεία του θα γίνει στο ΑΚΡΟΝ ΟΗΙΟ.
Γιάννη, στο άκουσμα του θανάτου σου στο χωριό, βύθισε σε πένθος τους συγγενείς και τους φίλου σου και λύπησε πολύ την κοινωνία της Καλαμωτής.
Τα τελευταία χρόνια, είχε προβλήματα υγείας και τα αντιμετώπισε με αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια. Σε όλη την δοκιμασία και τον αγώνα που έδινε για το πρόβλημα υγείας του, στάθηκε στο πλευρό του η σύζυγος του Άννα και τα παιδιά του.
Φίλος από τα μαθητικά μου χρόνια στο Γυμνάσιο, ξεχώριζε για τον ήρεμο χαρακτήρα του και την εργατικότητα του..
Αγαπημένε μας φίλε θα σε θυμόμαστε για πάντα. Ξέρουμε ότι βρίσκεσαι τώρα στην ζεστή αγκαλιά του πατέρα σου Aνδρέα και της μητέρα σου Χαρίκλειας στη γειτονιά των Αγγέλων και μας βλέπεις και χαμογελάς.
Ας είναι ατάραχος ο αιώνιος ύπνο σου και ας δίνει ο Θεός μας βάλσαμο παρηγοριάς, στην γυναίκα σου Άννα,στα παιδιά σου,στα εγγόνια σου και στην αδελφή σου Ιουλία και στην οικογένεια της.
Στη σύζυγο του στα παιδιά του, στα εγγόνια του στην αδελφή του και στην οικογένεια της, στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.
Ας είναι αιωνία η μνήμη του και αναπαυμένη η ψυχή του, αναφέρει σε ανάρτηση του ο Μιχάλης Κανάριος.Please follow and like us:
fb-share-icon