Η Καλλιμασιά εορτάζει τα Εισόδια της Θεοτόκου

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Η Καλλιμασιά εορτάζει τα Εισόδια της Θεοτόκου στον Ενοριακό Ναό και στην Μονή Πλακιδιωτίσσης

Ο Ιερός Ενοριακός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλλιμασιάς και η Ιερά Μονή Παναγίας (Κοιμήσεως Θεοτόκου) Πλακιδιωτίσσης Καλλιμασιάς εορτάζουν με εκκλησιαστική λαμπρότητα την εορτή των ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, ώρα 6.00 μ.μ. στην Ιερά Μονή Πλακιδιωτίσσης θα τελεστεί η Ενάτη Ώρα στο Ηγουμενείο της Μονής και θα ακολουθήσει η λιτάνευση Εικόνας της Παναγίας και η είσοδος στο Καθολικό. Θα ακολουθήσει Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας. Θα προσφερθεί παραδοσιακό ροβιθοπίλαφο για όλους τους προσκυνητές σύμφωνα με την μακρόχρονη παράδοση της Μονής.

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022, ώρα 7.00 π.μ. στον Ιερό Ενοριακό Ναό της Καλλιμασιάς, θα τελεστεί Πανηγυρικός Όρθρος μετά αρτοκλασίας και Θεία Λειτουργία. Θα προσφερθούν παραδοσιακοί λουκουμάδες σύμφωνα με το πατροπαράδοτο έθιμο.

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, ώρα 7.00 π.μ. στην Ιερά Μονή Πλακιδιωτίσσης θα τελεστεί Όρθρος μετά αρτοκλασίας και Θεία Λειτουργία. Μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας θα γίνει η αναχώρηση της Εικόνας της Παναγίας Ευρετής προς τον ομώνυμο Ιερό Ναό του Βαρβασίου.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ενοριακού Ναού και το Ηγουμενοσυμβούλιο μετά της Εκκλησιαστικής Επιτροπής της Μονής προσκαλούν τους ευσεβείς και φιλέορτους χριστιανούς σε συμπροσευχή.

 

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon