Έβγαλαν χολή οι “ειδικοί” και “εμπειρογνώμονες” φυσικά άσχετοι για να αμαυρώσουν τον ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Αποφάσισα να σιωπήσω για λίγες ημέρες γιατί δεν ήθελα να εκφραστώ απρεπώς σε αυτούς τους “ειδικούς” εμπειρογνώμονες, και σε όλους αυτούς που θέλουν να γελοιοποιούν ανθρώπους και καταστάσεις σε συγκεκριμένες στιγμές, αδιαφορώντας στο ότι με τις αναφορές τους γελοιοποιούνται από μόνοι τους.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά βρέθηκαν ευτυχώς μερικοί και μετρημένοι στα δάχτυλά του ενός χεριού, να βγάλουν χολή και να γίνουν οι “ειδικοί” και “εμπειρογνώμονες” φυσικά άσχετοι και δίχως καμιά σχέση με το ναυτικό επάγγελμα και δη την ακτοπλοΐα, προσπάθησαν να αμαυρώσουν τον ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ που επί τόσα χρόνια ως επι το πλείστο με δύσκολα πλοία ενώνει τον Πειραιά με τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και όχι μόνο.
Επειδή τυγχάνει να είμαι Ναυτικός και να έχω κάποια εμπειρία και να γνωρίζω πολύ καλά τον άψογο επαγγελματισμό το ήθος και την βοήθεια που πρόσφερε και προσφέρει σε πολλοί κόσμο, θέλω να καταθέσω την αγανάκτησή και αποτροπιασμό μου για την άδικη “επίθεση” και “μίσους” στον ένα και μοναδικό ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ της Ελληνικής Ακτοπλοΐας, από άτομα που φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με το Ναυτικό επάγγελμα και φτάνουν στα όρια της ζηλοφθονίας μιας και οι συγκεκριμένοι δεν έχουν βρέξει τον κ@λ@ τους και δεν γνωρίζουν τα του επαγγέλματος.
ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ, μείνε στο υψος και στην κορυφή που βρίσκεσαι, και μην αφήσεις κανέναν αδιαφόρετο να επηρεάσει την ψυχική σου γαλήνη και τις ανεκτίμητες αξίες σου ως Πλοίαρχος και Άνθρωπος.
Συνέχισε να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου όπως μόνο ΕΣΥ γνωρίζεις αδιαφορώντας για τους περιθωριακούς , αναφέρει σε ανάρτηση του  ο Στέλιος Κουμπιάς.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥPlease follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: