Καρδάμυλα: Προχωράνε σε ομάδα φυτωρίου

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
«Στις 18/7/21 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΕΦΚ Ποσειδών, παρουσία του προέδρου Μ. Βασιλικού, του απερχομένου ΔΣ και μελών της ομάδος. Το ΔΣ παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό της περιόδου 7/2019-6/2021, καθώς επίσης έγινε παρουσίαση των αγωνιστικών πεπραγμένων της ανδρικής ομάδας και των ακαδημιών.

Ανακοινώθηκε η ενσωμάτωση της γυναικείας ομάδας βόλεϋ παλαιμάχων στην οικογένεια του Ποσειδώνα και έγινε εκτενής αναφορά στην ολοκλήρωση της 1ης φάσης των έργων στο δημοτικό στάδιο Καρδαμύλων, το οποίο θα φιλοξενεί τους επίσημους αγώνες της ομάδος στη νέα περίοδο.

Ως αίτημα των γονέων, συζητήθηκε επίσης η δημιουργία 2ης ομάδος, η οποία θα έχει ως σκοπό την προετοιμασία των παιδιών της ακαδημίας αφού ενηλικιωθούν, ώστε να γίνεται στο μέλλον πιο εύκολα η στελέχωση της 1ης ομάδας με παιδιά του χωριού μας. Το νέο ΔΣ θα εξετάσει αυτό το αίτημα και θα γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός με βάση τις οικονομικές και διοικητικές δυνατότητες του συλλόγου.

Τέλος ορίσθηκαν εκλογές την Κυριακή 22/8/21 για την ανάδειξη του νέου ΔΣ, το οποίο θα έχει διετή θητεία.»Please follow and like us:
fb-share-icon