ΣυμμαΧία Αξιών:Από παλινωδία σε παλινωδία η δημοτική αρχή Κάρμαντζη
Από παλινωδία σε παλινωδία η δημοτική αρχή Κάρμαντζη .

Αυτή τη φορά αποτέλεσαν στόχο τα χρήματα που έχουν έρθει στο Δήμο ονοματισμένα  μόνο για  «Προμήθεια υγειονομικού υλικού για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (covid-19)»  , τα οποία αντί να κατευθυνθούν για το σκοπό που προορίζονται που είναι μεγάλης σπουδαιότητας λόγω των μεγάλων αναγκών που προκύπτουν συνεχώς, ο δήμαρχος αποφάσισε να κάνει προσλήψεις στην Τεχνική Υπηρεσία με διάφορα προσχήματα δαπανώντας 68.000 € προφανώς για να εξυπηρετήσει ανάγκες  πελατειακού χαρακτήρα!  Το θέμα έθιξε αρχικά σε ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο διευθυντής της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χίου Παντελής Στεφάνου Δημ. Σύμβουλος της ΣυμμαΧίας Αξιών και στη συνέχεια ζητήσαμε την απόσυρση του στην χθεσινή Οικον. Επιτροπή δια του εκπροσώπου μας Νίκου Νύκτα!

Το θέμα τελικά αποσύρθηκε άρον άρον από τη συζήτηση της Επιτροπής μιας και ανακάλυψαν ξαφνικά ότι υπάρχει και από αλλού πηγή χρηματοδότησης, κάτι το οποίο δικαιώνει για πολλοστή φορά τις προσπάθειες μας για τη διαφάνεια στο Δήμο της Χίου

Αναγνωρίζουμε βέβαια τις ανάγκες σε προσωπικό της Τ.Υ. του Δήμου όμως δε συμφωνούμε σε καμία περίπτωση οι δαπάνες αυτές να καλυφθούν από αυτά τα χρήματα εις βάρος της υγειονομικής θωράκισης του νησιού μας απέναντι στην πανδημία. Ο δήμαρχος βέβαια ακολουθώντας  την μοναδική  ρητορική που γνωρίζει καλά να χρησιμοποιεί   κάθε φορά που ξεμένει από επιχειρήματα, εξαπόλυσε ύβρεις κατηγορώντας μας για λαϊκισμό, εκτόξευση λάσπης ,πολιτική απατεωνιά και όλα εκείνα τα επίθετα και χαρακτηρισμούς  που του έρχονται πρώτα στο μυαλό λόγω ιδιοσυγκρασίας . Δεν θα του τα επιστρέψουμε  διότι είναι μακράν  αντίθετα της αισθητικής και των χαρακτήρων  μας αλλά και της αναγνωρισμένης  προσφοράς των  μελών μας και ιδιαίτερα του γιατρού  Παντελή Στεφάνου!

ΣυμμαΧία Αξιών

 Please follow and like us:
fb-share-icon