Στ. Κάρμαντζης: Χτίζουμε τη Νέα Χίο μας, τα καλά είναι μπροστά μας, βλέπουμε στην πόλη μας την διαφορά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Τα πεπραγμένα που έχει επιτελέσει αλλά και το πλάνο τις ερχόμενης διετίας παρουσίασε ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης μαζί με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, των  τεχνικών έργων Γιάννης Ξενάκης, καθαριότητας Παναγιώτης  Αναγνώστου, πρόνοιας και παιδείας Γιώργος  Πατεριμός και αντιδήμαρχος οικονομικών και Χίου Γιώργος Μπελέγρης, καθώς και η Αντιπρόεδρος της μονομετοχικής κ. Κατερίνα Τσούχλη και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΧ κ. Βασίλης Μυριαγκός και της ΔΙΑΝΟΧ κ. Φώτης Γιανίρης.

Ο Δήμαρχος Χίου δήλωσε: Είναι μια μέρα χαράς. Δεν θα ασχοληθώ με τις μειοψηφίες. Προχωράμε με όραμα και βλέμμα στο μέλλον. Χτίζουμε τη Νέα Χίο μας. Βλέπουμε στην πόλη μας την διαφορά. τα καλά είναι μπροστά μας. Ευχαριστώ τον Θεό και τον κόσμο που μας αξίωσε να είμαστε μπροστά στους δημότες μας αυτά τα δύο χρόνια. Προχωράμε δυνατά και υπεύθυνα. Δεν υπάρχουν δικά μας παιδιά και των άλλων, ούτε σκοπιμότητα όλα γίνονται νομιμότατα. Αυτό βρήκαν οι μειοψηφίες βρήκαν λες και έχουν την ρομφαία της κάθαρσης, λες και προέρχονται από Παρθενογέννηση.

Ο κ. Ξενάκης μίλησε για έργα ολοκληρωμένα και ενταγμένα τη διετία που φτάνουν τα 91εκ.€, επισημαίνοντας ότι τα νούμερα απαντάνε στους χαρακτηρισμούς που εισπράττει κατά καιρούς η δημοτική αρχή από τις αντιπολιτεύσεις, ενώ όλοι τους αναφέρθηκαν στις  τοποθετήσεις τους στο παραγόμενο έργο της διετίας τους. Μάλιστα ο  Β.Μυριαγκός από τη ΔΕΥΑΧ  επεσήμανε ότι στα περισσότερα διοικητικά συμβούλια των νομικών προσώπων οι αποφάσεις είναι ομόφωνες, παρά το γεγονός ότι και εκεί ο συνδυασμός του Δημάρχου έχει τη μειοψηφία.Please follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: