Το πρώτο βίντεο Ύμνος από τον Καστρομηνά

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
 

Η Chioslyrikarts κάνοντας  ένα σημαντικό  βήμα  στην πορεία της Χορωδιακής ιστορίας στο νησί μας και  δημιουργώντας την πρώτη Χιακή Οπερέτα «Για σε το Ρόδο, Ρόδο μου» βασισμένη σε πρωτότυπο λογοτεχνικό κείμενο, μετά από ανάθεση έργου στον συγγραφέα κύριο Γιάννη Μακριδάκη, ενώνοντας παράλληλα διάφορες μορφές Τέχνης, όπως αυτή της Λογοτεχνίας, της Υποκριτικής, του Χορού & της Μουσικής,υπό την καλλιτεχνική  διεύθυνση της μαέστρου Αγγέλας Τσιμπιρλού, θα ήθελε να ευχαριστήσει τους θεατές της μιας και περισσότεροι από 900 άτομα θέλησαν να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη εκδήλωση (πάντα υπό την τήρηση των μέτρων Covid-19),  στέλνοντας το μήνυμα ότι η τοπική κοινωνία συνεχίζει να δίνει δυναμικά το παρόν στον πολιτισμό και τις τέχνες, καθώς και  να οραματίζεται ένα  υψηλό καλλιτεχνικό μέλλον.

Θα θέλαμε εδώ να σας ευχαριστήσουμε προσωπικά τον καθένα από εσας που τηρήσατε όλες  τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, και που φυσικά τηρήθηκε πλήρως από όλους τους θεατές μας  η χρήση μάσκας, η οποία ήταν υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια της  εκδήλωσης. Σας ευχαριστούμε θερμά για όλη σας την υπομονή σας και θέλαμε να γνωρίζετε ότι η παρουσία σας ήταν μεγάλη χαρά για εμάς!

 

Εδώ όμως θα θέλαμε να ευχαριστούμε θερμά τον αντιπεριφερειάρχη κύριο Παντελή Μπουγδάνο και την Περιφερειακή Ενότητα Χίου για την συμπραξη, την εμπιστοσύνη και την στήριξή του. Επίσης θερμές ευχαριστίες στην κυρία Αλεξάνδρα Προκοπίου η οποία έμπρακτα αποδεικνύει την αγάπη της και την συμβολή της στην Τέχνη,τις εταιρείες Chartworld Shippiing Corporation, την εταιρεία Technava S.A. , την εταιρεία Κουμής Ο. Ε. , την Ένωση ομογενών Χίου, την εταιρεία  Ηellenic Seaways & Blue star ferries, την Gns yachting, την Gns marketing, την ¨Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου-Μeditera , τον εκλεκτό κύριο Δήμαρχο Σταμάτη Κάρμαντζη και τους αντιδημάρχους για τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν, καθώς επίσης την σχολή χορού Λία Δημητροπούλου για την παροχή ειδικού δαπέδου, αλλά και του επαγγελματικού τους χώρου για τις πρόβες των Χορευτών μας,  καθώς επίσης και τα καταστήματα Κοράκη και τις ποτοποιίες Κακίτση και Σεραφήμ.

Ευχαριστούμε  το Γυμνάσιο Βροντάδου και συγκεκριμένα τον κύριο Νικολάου για την παροχή Βάθρων , το Μουσικό σχολείο Χίου τον διευθυντή κύριο Τάσο Κουτσοδόντη για την παροχή αναλογίων και καπέλων καθώς επίσης και τον κύριο Νίκο Φύκαρη από το καφέ Κήπος για την προσφορά των τραπεζοκαθισμάτων!

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστούμε όλους εσάς τους δημοσιογράφους για την άρτια κάλυψη της εκδήλωσής μας.

 Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι  & σας ευχαριστούμε πολύ που στηρίζετε το όραμά μας.

Με εκτίμηση,

Το Γραφείο Τύπου Χορωδιακού Συνόλου Χίος Λύρικα

Chioslyrikarts

email: chioslyrika@gmail.com

 Please follow and like us:
fb-share-icon