Ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις-Προτροπή στήριξης στα Χιώτικα καταστήματα που έχουν αποδείξει την άρτια τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Από την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 έως και την Δευτέρα 28/2/2022 θα διαρκέσουν  πανελλαδικά οι χειμερινές εκπτώσεις, με προαιρετική λειτουργία την Κυριακή 16 Ιανουαρίου ως πρώτης Κυριακής των χειμερινών εκπτώσεων.

Η προσοχή πρέπει να δοθεί στο πλαίσιο ( Υ.Α. 56885/10-11-14) που ορίζει ότι

«κατά την διενέργεια εκπτώσεων , εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης »
Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι η αναγραφή παλιάς και νέας τιμής είναι επιβεβλημένες ενώ συμπληρωματικά μόνο δίνεται η δυνατότητα αναγραφής ποσοστού έκπτωσης .
Στη Χίο προτρέπουμε το καταναλωτικό κοινό  να επισκεφθεί τα Χιώτικα καταστήματα, που έχουν αποδείξει την άρτια τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και να πραγματοποιήσει τις αγορές του σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Τα Χιώτικα καταστήματα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές με άψογη εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό .

Κατά τις ισχύουσες διατάξεις τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 προαιρετικά από τις 11.00 π.μ. έως τις 20.00 μ.μ.Please follow and like us:
fb-share-icon