Έδωσαν μάθημα αξιοπρέπειας και αγώνα με μόνη προσβολή στον εορτασμό οι καθήμενοι εν ώρα παρέλασης

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Η συντονιστική επιτροπή αγώνα αιρετών και κατοίκων Χίου , χαιρετίζει το μάθημα αξιοπρέπειας και αγώνα που έδωσαν τα χωριά μας κατά τον εορτασμό των Ελευθέριων του νησιού μας.

Χαιρετίζει όλους το Χιώτες και Χιωτισσες που με το ζεστό χειροκρότημά τους έδειξαν την αλληλεγγύη τους και την ετοιμότητά τους να αγωνιστούν όταν χρειαστεί ξανά, ενάντια στα κέντρα φυλακές που σχεδιάζουν κυβέρνηση και ΕΕ για το νησί μας και τα νησιά μας.
Απέδειξαν ακόμα ότι απορρίπτουν με παρρησία το διχασμό που επιχειρεί ο υπουργός μετανάστευσης, μιλώντας για ακραίους, χρησιμοποιώντας τα παπαγαλάκια του σε ένα πολιτικά ανήθικο κυνήγι μαγισσών και διαχωρισμού των συμπολιτών μας ανάλογα με το κόμμα που προτιμούν.
Οι Χιώτες και Χιωτισσες, παραμένουν ενωμένοι γύρω από το συγκεκριμένο πρόβλημα που ταλανίζει τα νησιά μας και τους ανθρώπους τους  και η μόνη εξαίρεση, η μόνη παραφωνία, η μόνη προσβολή  στον εορτασμό  και στο κοινό αίσθημα ήταν του καθήμενου  κ. Υπουργού και όσων από τη δημοτική αρχή τον ακολούθησαν στον κατήφορό του.

Η Χίος μας, στις μέρες μνήμης και της Ελευθερίας της και των ημερών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, έδειξε ότι στην πράξη είναι έτοιμη να υπερασπιστεί αυτά τα ιδανικά.

Συντονιστική Επιτροπή Αιρετών και Κατοίκων της ΧίουPlease follow and like us:
fb-share-icon