Κεραμέως: Μου λείπει ο χρόνος με τον σύζυγό μου και τα παιδιά μου

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
σχεδιασμός και υποστήριξη ιστοσελίδων kawebsites.grΚεραμέως: Μου λείπει ο χρόνος με τον σύζυγό μου και τα παιδιά μου- Με παρουσιάζουν ως συντηρητική ενώ εγώ έβαλα τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία

Η Υπουργός Παιδείας  και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε επίσης

Νίκη Κεραμέως: Δεν έχω «σήμα» ότι παρακολουθούμαι – Δεν μπορεί να βγαίνει οποιοσδήποτε και να κατηγορεί τον πρωθυπουργό της χώρας

Η Υπουργός Παιδείας μίλησε για την οικογένειά της και τη γνωριμία της με τον σύζυγό της αλλά και για όσα έχουν γραφτεί για εκείνη που την ενόχλησαν.

«Μου λείπουν πολλά πράγματα. Μου λείπει ο χρόνος με τον σύζυγό μου και τα παιδιά μου, οι στιγμές χαλάρωσης αλλά προσπαθώ να ξεκλέβω χρόνο. Προσπαθώ όταν είμαι σπίτι να βάζω στην άκρη το κινητό, δεν το καταφέρνω πάντα και εκεί να είμαι με τα παιδιά. Τα παιδιά παραπονιούνται ότι συνέχεια λείπω. Με στενοχωρεί πολύ, αλλά βάζω όρια» αποκάλυψε η Νίκη Κεραμέως.

Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί από το 2007, γνωριστήκαμε στο εξωτερικό όπου δουλεύαμε μαζί. Υπάρχει πολύς σεβασμός με τον σύζυγό μου. Μπορώ να υπηρετώ αυτή τη θέση λόγω του συζύγου μου που είναι βράχος στο σπίτι» ανέφερε η Υπουργός Παιδείας.

 

 

«Έχουν γίνει απόπειρες να παρουσιαστώ με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι είμαι στην πραγματικότητα. Θυμάμαι που είχα πάει σε μια κηδεία και φορούσα ένα μαύρο φόρεμα και είχαν γράψει “Κοιτάξτε πώς ντύνεται, συντηρητικά”. Είχαν πάει να χτίσουν μια ολόκληρη εικόνα, λες και εγώ πήγαινα σε πάρτι. Με παρουσιάζουν ως συντηρητική ενώ εγώ έβαλα τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία. Ας πουν ό,τι θέλουν για μένα αλλά όχι προσωπικές επιθέσεις σε ό,τι αφορά την οικογένεια μου» ανέφερε ακόμη η Νίκη Κεραμέως.

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon