Απεβίωσε ο αστρολόγος που είχε προβλέψει την κατάκτηση του Euro & ότι η Τουρκία «θα χτυπηθεί» άσχημα
Το Σάββατο και σε ηλικία 61 ετών, έφυγε από τη ζωή ο αστρολόγος Πητ Παπαδάκος. Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένειά του μέσω του Facebook.

 

Ο Πητ Παπαδάκος γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά με καταγωγή από το Γύθειο Λακωνίας. Καθηγητής ψυχολογίας, αστρολόγος και συγγραφέας, έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις κατά τη δεκαετία του ’90. Ο Πητ Παπαδάκος μεταξύ άλλων είχε προβλέψει και την κατάκτηση του Euro το 2004 και την πρόκριση για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο κύπελλο το 1994 της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Τα αίτια του θανάτου παραμένουν άγνωστα.

Ο Πητ Παπαδάκος ήταν γνωστός για την αγάπη που είχε για την ομάδα του Ολυμπιακού και μάλιστα έκανε και προβλέψεις για την πορεία της. Μπορεί να έγινε γνωστός για τις προβλέψεις του στο ποδόσφαιρο, ωστόσο είχε κάνει και άλλες προβλέψεις που αφορούν τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας και τις σχέσεις μας με την Τουρκία… «Εκεί που παίζονται πολλά περισσότερα παιχνίδια όμως είναι στην πολιτική σκηνή» είχε τονίσει μεταξύ άλλων μιλώντας στο sportdog.gr.

Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Πείτε μας ποια εικόνα έχετε σχηματίσει;

«Έχουμε διεθνείς εξελίξεις πολύ σημαντικές. Έχω μία παγκόσμια αποκάλυψη να κάνω. Η Τουρκία θα χτυπηθεί από παντού. Πολύ σύντομα θα συρρικνωθεί στο κέντρο της Μικράς Ασίας. Όλα τα γύρω εδάφη, θα τα κατακτήσουν άλλοι. Τη μια πλευρά θα πάρουν οι Κούρδοι. Από το άλλο κομμάτι, ψηλά θα πάρουν οι Ρώσοι. Θα γίνει διαμελισμός, όπως με τη Σοβιετική Ένωση και τη Γιουγκοσλαβία. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αν αγριέψουν οι Κινέζοι, οι οποίοι είναι η νέα οικονομική δύναμη και τους χαϊδεύουν. Οι Έλληνες θα χτυπήσουν τα παράλια. Θα πάρουμε μέχρι και την Ανδριανούπολη».

Δηλαδή πιστεύετε, ότι θα πάρουν οι Έλληνες πίσω την Πόλη;

«Θα την πάρουμε! Σας λέω θα χτυπηθεί άσχημα η Τουρκία. Η πρώτη που θα τη χτυπήσει είναι η Αμερική. Οι εξελίξεις που θα έρθουν στο άμεσο μέλλον. Ο Ερντογάν θα έχει το τέλος του Καντάφι και του Σαντάμ Χουσεΐν.
Θα έχει και το τέλος που του αξίζει. Γιατί πάει να ξεκινήσει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Βέβαια ο λαός δεν θέλουμε να πάθει κάτι. Θα έχουμε πολλές ανθρώπινες απώλειες και είναι κρίμα. Αλλά όλες αυτές οι αδικίες κάποτε πληρώνονται. Οι επόμενες ημέρες και εβδομάδες είναι επικίνδυνες. Μπορεί να έχουμε θερμό επεισόδιο».

Στην αρχή του 2020 είχε τονίσει μάλιστα  ότι η Τουρκία «θα χτυπηθεί» άσχημα και ότι δεν αποκλείεται να έχουμε θερμό επεισόδιο.

Please follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: