Χιώτισσα Super Κίκη: Τώρα ξέρουν και οι πέτρες ότι έχω πάει φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

   Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Τέλος σαιζόν  στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1. Μία από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που έχουν εκμυστηρευτεί  ήταν αυτή της Super Κικής

H Χιώτισσα Super Κίκη ευχαρίστησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εμπιστοσύνη που της έδειξε στην συνεργασία τους με τις Σφήκες.

Τον Νοέμβριο 2020 είχε αποκαλύψει τα όσα έζησε σε νεαρή ηλικία όταν και μπήκε φυλακή και το πόσο την άλλαξαν σαν άνθρωπο.

Δείτε το απόσπασμα από την χθεσινοβραδινή εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που κάλεσε την Χιώτισσα Super Κίκη την Φελίσια Λαπάτη και Χρύσα Κατσαρίνη που αποτελούν τις Σφήκες για να τις αποχαιρετήσει.

Η Χιώτισσα Super Κίκη είπε χαρακτηριστικά: «Τώρα ξέρουν και οι πέτρες ότι έχω πάει φυλακή, δεν πειράζει! Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες, ξέρω ότι είμαι πολύ δύσκολη να με εμπιστευτεί κάποιος στην τηλεόραση και εσύ ο μόνος που με εμπιστεύτηκε! Δεν με εμπιστεύονται, φοβούνται γιατί είμαι ένας βόθρος, σε ευχαριστώ και σε αγαπώ πολύ»Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: