Ας γίνουν 500 και μιλάμε ! Η κυβέρνηση απαγόρευσε τις Θεατρικές παραστάσεις
Η κυβέρνηση απαγόρευσε τις Θεατρικές παραστάσεις, όμως εμείς συνεχίζουμε να παρακολουθούμε το Θέατρο του Παραλόγου, στο οποίο πρωταγωνιστούν Αιρετοί και Κάτοικοι υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και συντονισμό της παράστασης από Επιτροπές !
Ανέξοδη η παράσταση που παρακολουθούμε, το σκηνικό υπάρχει (ΒΙΑΛ), οι κομπάρσοι υπάρχουν (μετανάστες), πρωταγωνιστές όπως προαναφέραμε υπάρχουν, και το σενάριο έχει γραφτεί προ πολλού. Το σενάριο που όλοι ξέρουν πως δεν θα οδηγήσει πουθενά, αλλά χρειάζεται για να μείνει ζωντανή η παράσταση, για να έχουν λόγο ύπαρξης και φωνή πάνω στο σανίδι του Θεάτρου οι πρωταγωνιστές !
Κανένας μετανάστης πουθενά !
Έξω όλοι από τη Χίο !
Ας γίνουν 500 και μιλάμε !
Κανένα κλειστό κέντρο !
Όχι στις φυλακές ψυχών !
Μόνο καταγραφή και προώθηση στην ενδοχώρα !
Ζηλεύουν οι Αρχαίοι τραγωδοί, το σενάριο και το παίξιμο των ηθοποιών !
Κι όμως, όλη αυτή την αρρώστια που εκπέμπει η παράσταση αυτή ουσιαστικά αρρωσταίνει εμάς τους ίδιους, εμάς που παρακολουθούμε χωρίς να μας ακούει κανείς που γιουχάρουμε για το θέαμα !
Ας σταματήσει πλέον αυτή η αθλιότητα ! Ας βάλει κάποιος τους τίτλους του τέλους στις Θεατρικές επιχειρήσεις που παίζουν με τις ζωές μας !
Το Χαλκειός δεν θα γίνει η Επίδαυρος των παραστάσεων σας κυρίες και κύριοι των δήθεν εκφραστών της πλειοψηφίας των Χιωτών !
Το Χαλκειός πρέπει να ζήσει και θα ζήσει, χωρίς εσάς, χωρίς τη ΒΙΑΛ, χωρίς την αρρώστια !
Ας καταλάβουν λοιπόν ΟΛΟΙ ότι η σημερινή υγειονομική βόμβα έσκασε από τις επιλογές όλων όσων αρνήθηκαν να γίνει ένα κλειστό ελεγχόμενο κέντρο μακριά από τον Αστικό Ιστό !
Μόνο τρείς πραγματικά αιρετοί από την πλειοψηφία, είχαν την παρρησία να πάρουν θέση απέναντι σε αυτή την παράσταση. Ο Υπουργός, ο Δήμαρχος και ο χωρικός μας αντιδήμαρχος ! ΜΟΝΟ αυτοί οι τρείς έμειναν αταλάντευτοι σε ότι είπαν, μόνο αυτοί οι τρείς είπαν την αλήθεια και έδειξαν ότι ναι, το Χαλκειός δεν είναι γι’ αυτούς η σκηνή ενός Θεάτρου, ότι η Χίος δεν είναι το σκηνικό για να παίξουν την παράσταση του παραλόγου !!!
Ας σταματήσει λοιπόν η διασπορά του ψεύδους και της γελοιότητας προς το κοινό που παρακολουθεί την παράσταση!!
Καθίστε επιτέλους οι ΑΙΡΕΤΟΙ και δώστε την πραγματική λύση του προβλήματος!!!!!!
ΤΣ ΧΑΛΚΕΙΟΥΣ

 

 Please follow and like us:
fb-share-icon