ΚΙΝΑΛ: ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΧΙΟΥ-ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΣΤ!

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε την εκλογική διαδικασία στη Χίο. Ωστόσο την ώρα που η ΝΔ ανέβαλλε το 14ο τακτικό συνέδριο του κόμματος που θα διεξαγόταν το Παρασκευο-σαββατοκύριακο και το ΚΙΝΑΛ ψηφίζει υπέρ για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους άνω των 60 ετών, με πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα για όποιον δεν συμμορφωθεί πέφτει σε αντίφαση και οι ανεμβολίαστοι θα μπορεί να ψηφίζουν στις εσωκομματικές εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου, χωρίς τεστ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής καλεί τους Δημοκρατικούς πολίτες της Χίου να δώσουν το παρόν στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 (β Κυριακή, αν χρειαστεί στις 12/12/2021).
Προκειμένου οι πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα θα έχουν στηθεί κάλπες στο Δημαρχείο της Χίου (2 κάλπες), στην αίθουσα του κοινοτικού ιατρείου στα Αρμόλια και στα Καρδάμυλα (πρώην Δημαρχείο Καρδαμύλων).
Οι πολίτες που επιθυμούν να ψηφίσουν θα πρέπει να έχουν μαζί την ταυτότητα τους. Οι ψηφοφόροι θα εισέρχονται στο εκλογικό τμήμα ένας- ένας με την χρήση μάσκας και αντισηπτικού, ενώ κατά την αναμονή θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες αποστάσεις. Το κόστος διαδικασίας ανά ψηφοφόρο ανέρχεται στα 3 ευρώ.Please follow and like us:
fb-share-icon