Ποιοι θα είναι στο τιμόνι της Κιβωτού

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Κιβωτός του Κόσμου: Ποιοι είναι οι Αλεξάνδρα Μαρτίνου και Γιώργος Πρωτόπαππας που μπαίνουν στο ΔΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha η πρόεδρος του «Μαζί για το παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου, αναμένεται να αναλάβει πρόεδρος το ΔΣ της «Κιβωτού του Κόσμου», ενώ μέλος θα είναι ο Γιώργος Πρωτόπαππας γενικός διευθυντής των «Παιδικών χωριών SOS»

έμα ωρών είναι η ανακοίνωση της σύνθεσης του νέου διοικητικού συμβουλίου στην «Κιβωτό του Κόσμου», όπως ανακοίνωσε νωρίτερα την Τρίτη η υφυπουργός Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, δύο από τα πρόσωπα που προκρίνει η υφυπουργός για να αναλάβουν τη διοίκηση, είναι άνθρωποι με μακρά πορεία στη διαχείριση οργανισμών και δομών για τα παιδιά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα», προβάδισμα για να αναλάβει τη θέση της προέδρου φέρεται να έχει η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος του «Μαζί για το παιδί», ενώ στο ΔΣ αναμένεται να είναι και ο Γιώργος Πρωτόπαππας, γενικός διευθυντής των «Παιδικών χωριών SOS».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ τη νέα διοίκηση θα είναι ένας δικαστικός λειτουργός και ένα άτομο που θα αναλάβει την οικονομική διαχείριση, ενώ σημειώθηκε πως η κυρία Μιχαηλίδου συνομίλησε μαζί τους τηλεφωνικά τη Δευτέρα.

 

Το πρωί της Τρίτης η κα Μιχαηλίδου μίλησε για τις αλλαγές που θα γίνουν στο διοικητικό συμβούλιο. «Πήραμε την πολιτική πρωτοβουλία, ακόμα κι αν πολεμηθήκαμε και με μια διάταξη που περάσαμε τον Απρίλιο μπορούμε να αλλάξουμε το ΔΣ. Αλλιώς θα κάναμε χρόνια, θα κρατούσε χρόνια η ιστορία αυτή» είπε φιλοξενούμενη στον ΣΚΑΪ ενώ νωρίτερα, σε άλλη συνέντευξη, είχε σημειώσει ότι η κυβέρνηση έχει βρει τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο λέγοντας ότι θα είναι πρόσωπα κύρους.

Κιβωτός του Κόσμου: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Το νέο ΔΣ της Κιβωτού του Κόσμου αποτελείται από τους κάτωθι:

  1. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, οικονομολόγος, Πρόεδρος της Ένωσης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», ως Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου
  2. Ιωάννης Σπυρίδων Τέντες, πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου,
  3. Ιωάννης Παπαδάτος, Παιδίατρος, τ. Διευθυντής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού»,
  4. Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS,
  5. Έρρικα Οικονόμου, ψυχολόγος, Γραμματέας «Φίλων της Θεοτόκου»,
  6. Ανδρέας Ζομπανάκης, οικονομολόγος, Πρόεδρος του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η «Χαρά»,
  7. Κωνσταντίνος Γλούμης-Ατσαλάκης, δικηγόρος, διευθυντής Υπουργικού γραφείου Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon