ΤΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΑ & Η ΒΟΡΕΙΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΧΙΟΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
ΤΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΑ & Η ΒΟΡΕΙΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΧΙΟΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παραδοσιακή μουσική βραδιά στην πλατεία των Άνω Καρδαμύλων με σκοπό την ηθική και υλική υποστήριξη των παιδιών της Κιβωτού του Αιγαίου. Η πρωτοβουλία ανήκε στον Πολιτιστικό Τομέα της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμυλων σε αγαστή συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους των χωριών της Β.Α Χίου. Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα συγκινητικό και εξόχως δυναμικό. Η προσφορά σε σχολικά είδη και σε δωροεπιταγές φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων για την κάλυψη αναγκαίων προμηθειών της Κιβωτού του Κόσμου ξεπέρασε τα προσδοκώμενα. Η ορχήστρα με τα εξαιρετικά παραδοσιακά τραγούδια μας κράτησε σε χορευτικούς ρυθμούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το παιδικό χορευτικό τμήμα του ΦΟΚ μας ενθουσίασε με την όμορφη παρουσία του.
Ευχαριστούμε όλους οσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εκπροσώπους των Συλλόγων:
Δίκτυο Α.Μ.Α.Δ.Ε.Σ.,, Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος “ΟΙ ΑΜΑΔΕΣ”, Σύλλογος Απανταχού Βικιανών Χίου ”Το Βίκι”, Σύλλογος Καμπιών και Αγρελωπού Χίου ”Το Καστέλι”, Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πυτιός, Σύλλογος ”Προφήτης Ηλίας” Σπαρτούντας, Προοδευτικός Όμιλος Λαγκάδας, Φιλοπρόοδος Όμιλος Καρδαμύλων και Χορευτικό Τμήμα του Φιλοπρόοδου Ομίλου Καρδαμύλων .
Τους μουσικούς που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην Μουσική Παραδοσιακή Βραδιά.
Τον Δημήτρη Κοντό (λαούτο), τον Παντελή Κωνσταντά (μπουζούκι-φωνή), τον Πέτρο Μαθιούδη (φωνή), το Θωμά Παραδείση (κανονάκι)και τον Αντώνη Τουλιδάκη (βιολί).
Επίσης ευχαριστούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ για την κάλυψη της εκδήλωσης, τον Μιχάλη Μαυρή για την δωροεπιταγή πεντακοσίων ευρώ που πρόσφερε, τον Σύνδεσμο Απανταχού Καρδαμυλίων για τις δωροεπιταγές διακοσίων ευρώ, το Σουπερμάρκετ ”Μάρκετιν” για το ποσό των διακοσίων ευρώ σε δωροεπιταγή.

Με εκτίμηση, Εκ’ μέρους του Πολιτιστικού Τομέα της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων, Δώρα Σαββοπούλου

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon