Ο πόλεμος της κουβέρτας & των παντελονιών ρίχνει τις μάσκες

Την καυτή πατάτα του προσφυγικού με τις προεκτάσεις του καλείται να διαλευκάνει  ο Δήμαρχος Μανώλης  Βουρνούς. Οι δωρεές από ΜΚΟ άναψαν τα αίματα στην Οικονομική Επιτροπή με τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νίκο Νύκτα να ρωτά αν αυτά που τα είδη που διέθεσε το Νομικό Πρόσωπο σε αθλητικούς και κοινωνικούς φορείς δεν είναι από τα είδη που παρέλαβε από τη Μονομετοχική.

H απάντηση του Προέδρου του Νομικού προσώπου κ. Καμπούρη ήταν ότι είναι άλλα και τα άλλα έχουν μοιραστεί.

Εγείρονται ερωτήματα κυρίως ηθικά που δόθηκαν αυτά τα είδη από τα κοντέινερ που κατέφθασαν και δώρισαν οι ΜΚΟ.

– Τι σχέση έχει το  Νομικό Πρόσωπο να αναλάβει τέτοιο ζήτημα που αφορά την Διεύθυνση Πρόνοιας παρακάμπτοντας  τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος θα έχει επαφές σήμερα με τους κ. Καμπούρη και κ. Παπαδόπουλο και εφόσον δεν μείνει ικανοποιημένος από αυτές είναι πολύ πιθανό να ζητήσει τις παραιτήσεις και των δύο. Ο απλός πολίτης περιμένει να δει τα κριτήρια και πως μοιράζονται τα είδη όταν υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν παντελόνι να φορέσουν δίπλα μας.

-Εμείς αναρωτιόμαστε τα αποδυτήρια πότε θα αδειάσουν στο δημοτικό στάδιο για να κάνουν οι ομάδες τις προπονήσεις τους καθώς έχουν τιγκάρει εδώ και πολύ καιρό (φώτο).

– Θα θέλαμε την απάντηση του Δημάρχου αν συμφωνεί με την  ανάρτηση  των Πολύτεκνοι Χίου που παρακάμπτει το τμήμα Πρόνοιας :  στις 1 Μαρτίου στις 10:21 μ.μ. Κουβέρτας συνέχεια!

Άλλο… στυλ, απ τις προηγούμενες, αλλά εξίσου ωραίες και χρήσιμες. Και σε ποικιλία διαστάσεων! Προσφορά του Δήμου Χίου, που συστηματικά μας στηρίζει, μέσω του Νομικού Προσώπου.

Περάστε την Δευτέρα το πρωί, μετά τις 9, να τις πάρετε

 

 

 

Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: