Γ. Κλιαμενάκης-Χ. Μπουρνιάς: Οικειοποιούνται έργα άλλων-Yποχρέωση του Δήμου να δώσει χρήματα στο Νοσοκομείο(ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Κοινή συνέντευξη πραγματοποίησαν  οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Κλιαμενάκης και Χάρης Μπουρνιάς, αναφορικά με την επιχορήγηση του Δήμου προς το Σκυλίτσειο με 8.500 ευρώ άμεσα και 30.000 ευρώ συνολικά για το 2022.

Ο Γιώργος Κλιαμενάκης σημείωσε ότι ο ίδιος στην 5/12/2021 είχε θέσει προ ημερησίας διάταξης το θέμα της επιχορήγησης του Νοσοκομείου Χίου με 50.000 ευρώ και τότε η δημοτική αρχή αποχώρησε από τη συζήτηση του θέματος το οποίο, τελικά, συζητήθηκε και εγκρίθηκε με ψήφους των αντιπολιτεύσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παρόλα αυτά, με νεότερη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και αναμόρφωση του προυπολογισμού αποφασίστηκε να δοθούν 30.000 ευρώ τμηματικά.

Από την πλευρά του ο Χάρης Μπουρνιάς έκανε λόγο για τακτική της δημοτικής αρχής να μην αποδέχεται τις προτάσεις που καταθέτουν οι αντιπολιτεύσεις ενώ τόνισε ότι είναι υποχρέωση των Δήμων να δίνουν χρήματα στα Νοσοκομεία σύμφωνα με σχετική νομοθεσία την εποχή της πανδημίας που ζούμε.

«Η δημοτική αρχή οικειοποιείται έργα άλλων», τόνισε χαρακτηριστικά όπως των αντιπλημμυρικών σε Καλοπλύτη και Μεστά που άρχισαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή και «διασώθηκαν από την παρέμβαση Τριαντάφυλλου και Βουρνού». Όσον αφορά τις εκλογές τόνισαν ότι είναι πολύ νωρίς και δεν έχουν λάβει ακόμα τις αποφάσεις τους.Please follow and like us:
fb-share-icon