Γ.ΚΛΙΑΜΕΝΑΚΗΣ: Πάλι άλλος φταίει- Θα τους ξαναεμπιστευτείς;

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Γ.ΚΛΙΑΜΕΝΑΚΗΣ: Πάλι άλλος φταίει

Η ανικανότητα και η κακοδιαχείριση της Δημοτικής Αρχής και του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.Ν., με  προσλήψεις των παιδιών τους, των συζύγων  τους και λοιπών συγγενών τους, με προσλήψεις που δεν εμφανίζονται ποτέ  στην εργασία τους, με αναθέσεις σε φίλους, γαμπρούς, κουμπάρους, όλα με αδιαφανείς διαδικασίες και χωρίς να δίνουν λόγο στο Δημοτικό Συμβούλιο,  το ανώτατο όργανο του Δήμου, είναι οι  λόγοι που έχει φτάσει στα όρια της χρεωκοπίας η Δ.Ε.Υ.Α.Χ.Ν.. Προφανώς δε το  γνωρίζουν οι δημότες,  ότι ικανοποιούν μόνο τα δικά τους συμφέροντα , χαρίζουν σ΄αυτούς που χρωστάνε και την πληρώνουν οι νοικοκυραίοι, γι΄αυτό και  καταφεύγουν  σε κατασχέσεις συντάξεων όπως έγινε παραμονές του Πάσχα. Δήμαρχος και Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Χ.Ν. με την πολιτική τους έχουν φτάσει την Δ.Ε.Υ.Α.Χ.Ν. στα πρόθυρα της χρεωκοπίας με ένα χρέος πάνω από 1,5 εκατομμύριο € στη Δ.Ε.Η., με τον  Πρόεδρο ανάλγητο  να έχει προχωρήσει σε   αύξηση του μισθού  του από 12000 € σε πάνω από 20000 € περίπου το χρόνο.

Έρχεται τώρα και βάζει χαράτσι στους καταναλωτές, 26 € το χρόνο επιπλέον, ώστε να είναι δυνατή η συνέχιση των προσλήψεων  των  συζύγων  και των παιδιών  τουςκαι οι   αναθέσεις σε  γαμπρούς τους, ξαδέλφια και  κουμπάρους.

Χιώτισσα και Χιώτη θα τους ξαναεμπιστευτείς να πληρώνεις εσύ και να απολαμβάνουν εκείνοι; Σ΄αυτούς που βάζουν χέρι στις συντάξεις, σ΄αυτούς που αύξησαν το μισθό τους, σ΄αυτούς που διορίζουν τα γυναικόπαιδα τους; Φτάνει πια! Σε 16 μήνες έχουμε εκλογές, επέλεξε «Νέα Εποχή για τη Χίο», επέλεξε ανθρώπους με ανιδιοτέλεια, επέλεξε ανθρώπους που θέλουν να είναι χρήσιμοι στο συνάνθρωπο και να αγαπούν τον τόπο τους, επέλεξε αυτούς που έχουν όραμα, αυτούς που θέλουν να δώσουν ίσες ευκαιρίες στους νέους που είναι το μέλλον της πατρίδας μας. Ένα δυνατό «όχι» σ΄αυτούς τους γυρολόγους που πουλάνε αξίες και αρχές για τα μηνιάτικα.

Και τελικά πάλι άλλος φταίει για τις αυξήσεις στα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης. Φταίει η ρήτρα αναπροσαρμογής. Ευτυχώς δεν φταίει η αντιπολίτευση. Τις λύσεις κ. Πρόεδρε τις βρίσκουν αυτοί που διοικούν και όχι οι άλλοι. Κι όπως λέει η λαϊκή παροιμία, «όποιος έχει και τα γένια έχει και τα χτένια». Κ. Μυριαγκέ, πέστε τα ονόματα, ποιοι ψήφισαν την αύξηση στα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης. Οι 27 τις αντιπολίτευσης ή οι 14 τις συμπολίτευσης; Για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια ποιοι αποφασίζουν. Στελέχη της δημοτικής αρχής, μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.Ν. και μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Χίου. Β. Μυριαγκός, Π. Αναγνώστου, Π. Μανδάλας, Κ. Βεργίνας, μέλος Εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α.Χ.Ν., Ι. Ξενάκης, Κ. Ζωάνος που το πέρασαν κατά πλειοψηφία.Please follow and like us:
fb-share-icon