Ερυθρόλευκη & Κοφινούσικη Τιμή στον Ηλία -Όλος ο αγώνας με περιγραφή- Δηλώσεις (βίντεο)

Την ευαισθησία τους έδειξαν για άλλη μια φορά οι  Χιώτες που κατέκλυσαν  το Κλειστό Γυμναστήριο  για να παρακολουθήσουν τον φιλανθρωπικού χαρακτήρα παιχνίδι μεταξύ των παλαιμάχων του Κοφινά και του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του Ηλία Πουργιάζου.

Οι δυο ομάδες όπως και το κλαμπ του Ολυμπιακού που υποστήριξε την εκδήλωση αντάλλαξαν αναμνηστικά. Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης χαιρέτησε στην έναρξη του αγώνα και έδοσε βάρος στην ενίσχυση της Περιφέρειας για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας αυτός. Ο Δήμαρχος Χίου κ. Μανώλης Βουρνούς απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Ολυμπιακό. Νικητές και οι δύο ομάδες στην καρδιά μας ενώ στο παρκέ ο Ολυμπιακός επικράτησε με 86-55.Εκπληκτική η διαιτησία των έμπειρων Θωδορή Μαθιούδη- Στέλιου Μυλωνά.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα Chiosin.gr  σας παρουσιάζει στο βίντεο που ακολουθεί τον χορταστικό ολόκληρο αγώνα,  τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών (του Ηλία, του διεθνή Βαγγέλη Δέδε, του Βασίλη Ντάκουλα  και της ‘Χιώτισσας’ Όλγας Χατζηνικολάου, Φώτη Κουμελά, Αντώνη Γκαλιμανά)  και τις βραβεύσεις  σε μετάδοση Νίκου Ζερβόπουλου.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που μας βοήθησαν στην μετάδοση αυτή:

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

-GOODYS BURGER HOUSE

ΧΟΡΗΓΟΙ

-ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΛΕΓΑΤΟΥ-ΜΟΝΙΟΥΚΑ ΒΑΓΙΑ ΘΥΜΙΑΝΑ

-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Η/Υ ΜΠΟΥΓΔΑΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 87

-ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ 51

Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: