Ε.Κοντσές: Γιατί έμεινε ατιμώρητη η νηπιαγωγός όταν νήπιο κάρφωσε πιρούνι στο μάτι της εγγονής μου;

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Την άποψη του για την αθώωση της νηπιαγωγού όταν είχε ατύχημα στο σχολείο αναλύει σε ανάρτηση  του ο Στράτης Κοντσες:

Αγαπητοί φίλοι. Θα ήθελα να σας ενημερώσω και παράλληλα να καυτηριασω το γεγονός της ατιμωρησίας της νηπιαγωγου που ήταν υπεύθυνη για την σωματική ακεραιότητα της εγγονης μου που είχε σαν αποτ⁶έλεσμα ένα άλλο νήπιο να καρφώσει στο ματάκι της ένα πηρουνι. Θα μπορούσα στην αγανάκτηση μου να καταραστω να ζήσουν το ίδιο αυτοί και τα παιδιά τους όσοι δηλαδή συνετελεσαν στην ατιμωρησία της νηπιαγωγου αλλά δεν θα το κάνω διότι δεν μου φταίνε τα ανήλικα γιαυτό και δεν είπα τίποτα ουτε για το άλλο νήπιο που το προκάλεσε.
Την αθωωτική απόφαση δεν μου επιτρέπετε να την σχολιάσω και γιαυτό δεν θα το κάνω όμως δεν μπορώ να μην σχολιάσω την διεξαγωγή της δίκης. Είχαν μαζευτεί πολλοί εκπαιδευτικοι, στην πλειοψηφία τους νηπιαγωγοιμαζι με την πρόεδρο της ΔΟΕ χιου και σε κάθε αγορευση των δικηγόρων υπεράσπισης ξεσπουσαν σε ένα ξέφρενο χειροκρότημα υπό την ανοχή του τριμελους εφετείου χωρίς καν να πει ησυχία η προεδρος.Βέβαια άκουσον άκουσον πριν την ανακοίνωση της απόφασης και επειδή ήταν αθωωτική η πρόεδρος είπε ότι οποία και να είναι η απόφαση να μην χειροκροτησει κανείς. Τα ψυχολογικά συμπεράσματα δικά σας.
Αγαπητοί γονείς τα παιδιά σας ,τα πολύτιμα πλάσματα σας είναι απροστάτευτα στο νηπιαγωγείο, ούτε καν την πειθαρχική ευθύνη δεν έχει η νηπιαγωγος με δεδικασμένο πλέον.
Στην δικαστική αίθουσα υπήρχαν οι γονείς του νηπιου που υπέστη την μόνιμη αναπηρία και οι δασκάλες νηπιαγωγοι που χειροκροτουσαν την ατιμωρησια της νηπιαγωγου και ένα κράτος με το θεσμό της δικαιοσύνης να ανέχεται αυτήν την συμπεριφορά σε ένα νήπιο που δεν ξέρω τελικά τι ρόλο μπορεί να έπαιξε στην απόφαση αφού η πρωτοδικη ήταν καταδικαστικη.Κατα την κατ έφεση δικη δεν προστέθηκε κανένα επί πλέον στοιχείο η μη μόνο η φωτογραφία της αίθουσας του νηπιαγωγείο και η κατάθεση μιας δασκάλας που δεν ανήκε καν στο σχολείο που ήταν το νηπιαγωγείο, πρόεδρο της ΔΟΕ χιου που τις προηγούμενες μέρες δημοσίευσαν σε τοπικές εφημερίδες απόφαση τους που ζητούσαν την αθώωση της νηπιαγωγου.
Είναι υπερβολή να θεωρήσω εγώ ότι η απόφαση του δικαστηρίου επηρεάστηκε με όλα τα παραπάνω; Αυτη είναι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα; Βέβαια όλα αυτά τα γράφω γιατί ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την ενοχή της κατηγορουμενης,πως αθωώθηκε αφού δεν προστέθηκε κάτι νέο, μάλιστα ηκατηγορουμενη στην απολογία της δήλωσε ότι δεν είδε διότι προσπαθούσε να ανοίξει ένα μπολ άλλου παιδιού.

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon