Αποχαιρετιστήρια επιστολή Δ/ντη Δ.ΙΕΚ Χίου κ. Λεωνίδα Κωστάλα

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Αγαπητοί συνεργάτες/τισσες, εκπαιδευτές/τριες, σπουδαστές/τριες και φίλοι/φίλες,

 

Έφτασε ετούτη η ώρα που θα πρέπει να σας αποχαιρετίσω. Έπειτα από 8 χρόνια στο τιμόνι του Δ.ΙΕΚ Χίου και στη θέση του Διευθυντή, αποχωρώ νιώθοντας πλήρης και ευγνώμων που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Υπήρξατε συνεργάτες και συνοδοιπόροι μου όλα αυτά τα χρόνια διανύοντας δύσκολες και απαιτητικές περιόδους όπως αυτή της πανδημίας και όμως σταθήκαμε όλοι μαζί αντάξιοι των περιστάσεων.

Θα ήθελα να σας αποχαιρετίσω και να σας ευχαριστήσω από αυτή τη θέση όπου υπηρέτησα με υπευθυνότητα, συνέπεια έχοντας βαθιά την αίσθηση του καθήκοντος, υπηρετώντας με ειλικρίνεια και ανθρωπιά.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου, βασικό μου μέλημα αποτέλεσε η πρόοδος του κάθε μαθητή/τριας, η βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, το ασφαλές και γόνιμο εργασιακό περιβάλλον και οι συνεργατικές και δημοκρατικές διαδικασίες.

Σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια θέλω να ευχαριστήσω θερμά κάποιους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου, όπου ο καθένας προσωπικά συνέβαλε από τη δική του θέση στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του Δ.ΙΕΚ Χίου.

Αρχικώς θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας την αγαπητή κα. Ευαγγελία Αδάμ, Γ.Γ. Υποστήριξης Επαγγελματικής Κατάρτισης των Δ.ΙΕΚ, πολύτιμη συνεργάτιδα και σύμβουλο. Μια εξαιρετική επαγγελματία με πολύπλευρες γνώσεις και δεξιότητες που μας συνδέουν και θα εξακολουθήσουν βαθιές σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας.

Έπειτα, τον αγαπητό μου συνοδοιπόρο και Υποδιευθυντή του Δ.ΙΕΚ Χίου κ. Σωκράτη Εκατομμάτη. Έναν εξαιρετικό συνεργάτη, πολύτιμο φίλο, άριστο επαγγελματία με βαθιές γνώσεις και επαγγελματισμό.

Δεν θα μπορούσα να αμελήσω τους διοικητικούς υπαλλήλους υπό την θητεία μου καθώς και  όλους τους εκπαιδευτικούς για την άριστη συνεργασία μας, την αίσθηση του καθήκοντος και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν.

Τέλος,  δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τους υπέροχους και υπέροχες σπουδαστές και σπουδάστριες μας που πέρασαν από Δ.ΙΕΚ Χίου.

Στο τέλος αυτής της διαδρομής νιώθω ικανοποιημένος και δικαιωμένος. Εύχομαι οι συνεχιστές του έργου μου να σταθούν αντάξιοι των περιστάσεων και να καταφέρουν να δημιουργήσουν ένα ακόμα μεγαλύτερο και δυνατότερο Δ.ΙΕΚ. Η Χίος αξίζει και πρέπει να έχει μια σωστή και δυνατή επαγγελματική κατάρτιση!

 

Εύχομαι καλή σχολική χρονιά, δύναμη και υπομονή! Θα τα λέμε…

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

 

Ο Δ/ντης του Δ.ΙΕΚ Χίου

Λεωνίδας Κωστάλας

 Please follow and like us:
fb-share-icon