Δεν έχουν δικαιολογία οι εξεταστές- Επικοινωνιακά παιχνίδια ‘καταληψιών’ εκπαιδευτών,Χαρίζω τις ύβρεις

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Β. Αιγαίου Μεταφορών κ. Γιάννης Ξενάκης,  για την ομηρία των 2100 υποψηφίων οδηγών που δεν μπορούν να δώσουν εξετάσεις εδώ και 5 μήνες.

Τόνισε ότι έκανε προσπάθειες να μεταπείσει τους εξεταστές δίχως αποτέλεσμα ενώ δεν έχουν καμία δικαιολογία να μην καταβαίνουν στις εξετάσεις. Δεσμεύτηκε για άμεση λύση του προβλήματος, σημειώνοντας ότι από την προσεχή Δευτέρα θα μεταβούν στη Χίο εξεταστές οδήγησης από τη Σάμο προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι εξετάσεις.

Παράλληλα απέστειλε στο Υπουργείο τις παραιτήσεις των εξεταστών της Χίου, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο, προσπάθησε να αποφύγει το προηγούμενο διάστημα ώστε να τις ανακαλέσουν και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Επίσης μίλησε για επικοινωνιακό παιχνίδι των ‘καταληψιών’ εκπαιδευτών και χαρίζει τις ύβρεις του κ. Κουτρή που έδωσε πολιτική χροιά στο θέμα όπως είπε αποκαλώντας τον ανεπαρκή.

 

 

Please follow and like us:

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Δεν έχουν δικαιολογία οι εξεταστές- Επικοινωνιακά παιχνίδια ‘καταληψιών’ εκπαιδευτών,Χαρίζω τις ύβρεις

 • 28 Φεβρουαρίου 2019, 22:23
  Permalink

  Δυστυχώς, οι πολιτικές φιλοδοξίες και το προεκλογικό αγχος, φέρνουν παραφροσύνη.
  Αποτέλεσμα ολο αυτό το συκοφαντικό σοου.
  Δεν άκουσα και δεν συμπεριφέρθηκα ποτέ με πολιτικάντηδες υποβολείς.
  Είναι κρίμα άνθρωποι που επιφορτίσθηκαν αυτό που με τόσο στόμφο αναφέρει ο κύριος Ξενάκης, την εξυπηρέτηση του πολίτη, όταν και όπου δεν τακαραφέρνουν, να εφευρίσκουν φταίχτες.
  Επιφυλάσσομαι για πιο ολοκληρωμένη απάντηση στις ανακρίβειες που παρακολούθησα.
  με εκτίμηση Παντελής Γ. Κουνιάδης

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *