Θα εισπράξει την πολιτική απαξίωση και αποστροφή των δημοτών Χίου

Κατά της δημοτικής αρχής της Χίου και του δημάρχου κ. Εμμ. Βουρνού, που προκλητικά και χωρίς διάλογο με τους δημότες επεχείρησε την πραγματοποίηση συγκοινωνιακών μεταβολών στο κέντρο της πόλης της Χίου, για μετατροπή οδών σε πεζοδρόμους και άλλων σε ήπιας κυκλοφορίας, την 12 Μαρτίου 2019, οι θιγόμενοι δημότες Χίου, μόνιμοι κάτοικοι και επαγγελματίες, δια της πληρεξουσίου δικηγόρου τους, προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας υποβάλλοντας Αίτηση Αναστολής Εκτέλεσης της Απόφασης και Αίτηση Ακύρωσης της Απόφασης του Κεντρικού Αρχιτεκτονικού Συμβουλίου.

Η καταφυγή μας στο Συμβούλιο της Επικρατείας ήταν μονόδρομος μπροστά στην αλαζονική τακτική του δήμου Χίου και προσωπικά του κ. δημάρχου που επέλεξε να αποφασίζει και να διατάζει χωρίς την απαιτούμενη συναίνεση, για μείζονος σημασίας δημοτικά θέματα, όταν μάλιστα αυτά αφορούν ένα ευρύ κοινωνικό  σύνολο.

Η βιασύνη του δημάρχου κ. Βουρνού για την υλοποίηση της μελέτης, εξ’ αιτίας ανυπαρξίας έργου και έλλειψης οράματος για ολόκληρο το νησί, ίσως να δικαιολογείται από την απειρία του εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.

Όμως ο αυταρχισμός, οι προσβλητικές και οι συκοφαντικές του δημόσιες δηλώσεις κατά των συμπολιτών του, δεν δικαιολογούνται και σαφώς δεν συγχωρούνται.

Προσεχώς δε, θα εισπράξει την πολιτική απαξίωση και αποστροφή των δημοτών Χίου, τόσο για το μηδενικό έργο του, που περιορίστηκε σε διαχειριστικό και μόνο, όσο και για την ανοίκεια συμπεριφορά του, που δεν συνάδει σε δημόσιο πρόσωπο.

 

Χίος 13 Μαρτίου 2019

Σταμάτης Κουτσοδόντης

(εκπρόσωπος)

Δείτε τι μας είπε σε πρόσφατη συνεντευξη του:

 

 

Please follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: