Χρ. Κριμιζής : Προσπαθεί να μας πείσει ότι ο ήλιος βγαίνει από τη δύση

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
σχεδιασμός και υποστήριξη ιστοσελίδων kawebsites.gr 

Δήλωση του Χ.Κριμιζή Υποψήφιου Βουλευτή Χίου με αφορμή την πρόσφατη φιέστα Μηταράκη

 

Ο Πρωθυπουργός κ Μητσοτάκης μαζί με τον Υπουργό μετανάστευσης και ασύλου κ Νότη Μηταράκη  στην πρόσφατη φιέστα που πραγματοποίησαν για το μεταναστευτικό  διαφήμισαν για μία ακόμα φορά στο πανελλαδικό ακροατήριο τους την συρρίκνωση των δομώνγια πρόσφυγες και μετανάστες  στο σύνολο της επικράτειας. Για απόδειξη  χρησιμοποίησαν το «επίτευγμα»  της δημιουργίας των φυλακών μεγαθηρίων  στα 5 ΜΟΝΟ  νησιά του Αιγαίου μεταξύ των οποίων και η Χίος.  

 

Ταυτόχρονα, ο τοπικός βουλευτής της ΝΔ, αυτός δηλαδή που ορίστηκε από την τοπική μας κοινωνία να υπεραμυνθεί της δίκαιης κατανομής του 1% όχι μόνο δεν υπάρχει πουθενά,  αλλά προσπαθεί και από πάνω και να μας πείσει ότι ο ήλιος βγαίνει από τη δύση.

 

Πρόβλημα του κ. Μηταράκη είναι  ο διχασμός προσωπικότητας και ρόλων που ζει, αλλά ας καταλάβει επιτέλους, μέχρις ότου η Χίος αποκτήσει πραγματικό εκπρόσωπο βουλευτή, ότι εμείς εδώ στη Χίο,  έχουμε  αναλάβει στο μεταναστευτικό πολύ μεγαλύτερο βάρος από αυτό που μας  αναλογεί και δεν πρόκειται να δεχτούμε  το κολαστήριο φυλακή που θέλουν να μας επιβάλλουν γιατί αυτό, πέρα όλων των άλλων, είναι το δίκαιο για το νησί μας.-

 

Χριστόφορος Κριμιζής .

Υποψήφιος Βουλευτής Χίου

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon