Έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό ο Κριτούλης- Καλές εμφανίσεις για τους αδ. Παιδούση

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
σχεδιασμός και υποστήριξη ιστοσελίδων kawebsites.grΟ Γιώργος Κριτούλης του Εφήβου Χίου ήταν ο νικητής στα 10χλμ. βάδην Ανδρών Κ20, στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 35χλμ. βάδην στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά, σημειώνοντας μία επίδοση που του εξασφαλίζει από νωρίς την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

Ο αθλητής του Γιάννη Τζήκα τερμάτισε σε 45.46, επίδοση καλύτερη από το 46.00 που ήταν το όριο για τη συμμετοχή στη διοργάνωση του Αυγούστου. Ο νεαρός προπονείται με τον αειθαλή Γιάννη Τζήκα που έχει αναδείξει σειρά αθλητών και δίνει τον καλύτερο εαυτό του στον Χιώτικο αθλητισμό.

Πολύ καλή εμφάνιση και για τα αδέρφια Παιδούση που υπόσχονται πολλά

Ο Γιώργος Κριτούλης ήταν νικητής στα 10χλμ. βάδην Ανδρών Κ20, στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος βάδην που ολοκληρώθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά, με επίδοση που του εξασφαλίζει από νωρίς την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

Ο αθλητής μας τερμάτισε σε 45.46, επίδοση καλύτερη από το 46.00 που έχει η ΕΑ για συμμετοχή στη διοργάνωση του Αυγούστου. Ο νεαρός έδειξε από νωρίς πως είναι σε καλή κατάσταση και στην ουσία δεν απειλήθηκε από τους υπόλοιπους αθλητές.

Θερμά συγχαρητήρια Γιώργο και καλή δύναμη για τη συνέχεια!
Θερμά συγχαρητήρια και στον προπονητή των επιτυχιών της ομάδας μας, τον Γιάννη Τζήκα!

αναφέρει ο Έφηβος Χίου

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon