Η παρατηρητικότητα σώζει ζωές- Γύρισαν τα φανάρια ανάποδα!

 

Η παρατηρητικότητα σώζει ζωές. Όπως μας εξηγεί ο αναγνώστης μας Η.Κ. σε σχετική του ανάρτηση το φανάρι στους Στρατώνες έχει γυρίσει από τον αέρα ανάποδα και δείχνει σε άλλους αυτά που έπρεπε να δείξει σε άλλους και υπάρχει κίνδυνος. Λόγω του αέρα γύρισε και θέλει προσοχή:

Το βάζω πριν σκοτωθεί κάποιος όπως είχα κάνει και με εκείνο τον τοίχο πέρσι και έπεσε φέτος.

Περιφερειακός στην διασταύρωση στα ΣΟΑ. Ερχόμενος απο Αγ.Σπυρίδωνα βρίσκεις κόκκινο προς κάθε κατεύθυνση και σταματάς. Έλα όμως που απέναντι το ένα από τα δύο φανάρια (δεξιά όπως βλέπουμε) για κάποιο λόγο, ενώ μέχρι προχθές ήταν για αυτούς που ερχόντανε από το αντίθετο ρεύμα και ρύθμιζε την στροφή για αριστερά τους (προς Βαρβάσι), τώρα έχει κάνει μια περιστροφή (!!!) και ενώ εσύ έχεις κόκκινο σου ανάβει από απέναντι το πράσινο για δεξιά στροφή την στιγμή που έχουν πράσινο και όσοι έρχονται από αριστερά (ΣΟΑ) .

Δεν ξέρω πόσες μέρες είναι αλλά είναι μέχρι να περάσει κάποιος που δεν ξέρει τα φανάρια. Και αν προβληματιστεί έχει καλώς μπορεί να την γλυτώσει. Αν έρχεται με ταχύτητα όμως για να στρίψει δεξιά και δει το λάθος πράσινο απέναντι,κλάψτε τον…

 

 

Please follow and like us:
fb-share-icon