ΛΑΣ ΧΙΟΥ: Η “αριστεία ” της κυβέρνησης για γέλια και για κλάματα!

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
σχεδιασμός και υποστήριξη ιστοσελίδων kawebsites.gr 

Η “αριστεία ” της κυβέρνησης για γέλια και για κλάματα!

 

 

Για 12 βασικές επιτυχίες σε Οικονομία, Υγεία, Παιδεία της κυβέρνησης που αλλάζουν τη Χίο μας καυχήθηκε αρθρογραφώντας ο βουλευτής Χίου και υπουργός κ.Νότης Μηταράκης .

 

Η εικονική πραγματικότητα του κ. Υπουργού δεν μας είναι άγνωστη στο νησί, αφού κανένα από τα έργα στα οποία αναφέρθηκε δεν λειτουργεί. Είτε σχεδιάζονται είτε παραμένουν ημιτελή , θυμίζοντας της Άρτας το γεφύρι είτε τα διεκδικεί ως έργα δικά του ο δήμος Χίου, βασικός βαστάζος του κ. Μηταράκη και της κυβέρνησης.

Ακόμα και η ΒΙΑΛ την οποία υποσχέθηκε ότι θα κλείσει δεν την έκλεισε, αλλά τα κατάφερε στα push backs και στην εκφορά ρατσιστικού λόγου και πραξεων.

 

Χαρακτηριστικό της κυβερνητικής αξιοπιστίας που εκπροσωπεί επάξια ο κ Μηταράκης ,είναι ότι είπε στο BBC πως το Μετρό Θεσσαλονίκης… λειτουργεί!!!

Ο υπουργός αναφέρθηκε πρώτα στο Μετρό της Αθήνας, το οποίο επεκτείνεται και στη συνέχεια στο Μετρό της Θεσσαλονίκης το οποίο όπως δήλωσε… λειτουργεί!

 

“Τhe new subway in Thessaloniki is up and running”, είπε συγκεκριμένα ο κ. Νότης Μηταράκης.

 

Την ίδια επομένως αξία έχουν και τα 12 έργα του για τη Χίο με αποκορύφωμα την εμμονή του να ξεκινήσει το στρατόπεδο συγκέντρωσης και εγκλωβισμού προσφύγων και μεταναστών της κυβέρνησής του και της ΕΕ στο Θόλος.

 

Με το καλό λοιπόν να εγκαινιάσει και το μετρό της Χίου!

 

ΣΧΟΛΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ

Χίος 10/3/2023

ΛΑΣ ΧΙΟΥ

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon