ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΟΣΛΜΑ Υ  δηλαδή η Ομοσπονδία που ανήκει ο σύλλογος μας , μας απέστειλε τον αριθμό κατανομής του ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΑΘΛΗΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΧΙΟΥ 

και οι θέσεις που  μας διαθέτουν για την ομαδική εγγραφή μας  στα αγωνίσματα του Μαραθωνίου της Αθήνας είναι  οι κάτωθι :

Για τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ Θέσεις  : 32

Για τα 10ΧΛΜ                Θέσεις  : 8

Για τα 5ΧΛΜ                   Θέσεις :  2

 

Παρακαλούμε όπως φροντίσετε σύντομα για την εγγραφή σας ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

https://forms.gle/ZoKCAhhzftgr96cX6

,θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας  

             

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ                  

   
ΥΠΟΒΟΛΗ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019
ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΝΤΟΣ 2 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ/ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΓΓΡΑΦΩΝ/

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΛΙΚΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

7-9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ) – κατά την παραλαβή του υλικού σας ο σύλλογος μας έχει τη δυνατότητα να ζητήσει αλλαγές ΜΟΝΟ στο 5% επί του συνόλου των εγγραφών μας

 

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή της ομαδικής εγγραφής μας είναι η 30ηΙουνίου 2019 ,που σημαίνει ότι το αργότερο έως τις 28 Ιουνίου 2019 θα πρέπει να έχετε στείλει το ενδιαφέρον σας και να έχετε καταβάλει τα χρήματα στον λογαριασμό του συλλόγου μας.

Η πληρωμή του αντιτίμου της συμμετοχής σας μπορεί να γίνει με 

 

κατάθεση   στον λογαριασμό του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου, με τα ακόλουθα στοιχεία:

Λογαριασμός Alpha Bank, αρ. Λογαριασμού :
ALPHABANK: 600002002018370
IBAN: GR7801406000600002002018370
Δικαιούχος : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΧΙΟΥ

Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο σας .

Προσοχή:  Η μεταφορά χρημάτων ηλεκτρονικά μέσω web banking από άλλη τράπεζα θεωρείται έμβασμα και χρεώνεται στον παραλήπτη με τραπεζική προμήθεια , τα οποία αφαιρούνται από την συνδρομή σας.  Δεν συνιστούμε το είδος αυτό της πληρωμής γιατί πρέπει να καταθέσετε επιπλέον στην συνδρομή και την προμήθεια!

Η φόρμα  που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για την υποβολή της   εγγραφής σας,  θα πρέπει να συμπληρωθεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ:

·         Με όλα τα προσωπικά στοιχεία των δρομέων, ακολουθώντας πιστά τις υποδείξεις του αρχείου (πχ. το πεδίο ημερομηνία γέννησης θα πρέπει να συμπληρωθεί ως ημερομηνία γέννησης ημέρα/μήνας/έτος, το πεδίο φύλο «male» ή «female» κλπ.)

·         Με τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας του ΚΑΘΕ ΔΡΟΜΕΑ για να υπάρχει δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας, σε περίπτωση που κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο, και όχι μόνο μέσω του επικεφαλής της ομάδας (και όχι ένα κοινό τηλέφωνο για όλους).

Όσον αφορά στην καταχώρηση προηγούμενων καλύτερων επιδόσεων των δρομέων μελών του συλλόγου μας, σημειώνονται τα εξής:

1. Καλύτερες επιδόσεις λαμβάνονται υπόψη μόνο εφόσον έχουν αποδεδειγμένα επιτευχθεί τα τελευταία τρία χρόνια, 2017 – 2018 – 2019. Επιδόσεις προηγούμενων ετών δεν λαμβάνονται υπόψη ακόμη και εάν δηλωθούν από εσάς στα αντίστοιχα πεδίο της φόρμας της   εγγραφής σας.
2. Σύμφωνα με τους κανονισμούς του αγώνα, στην περίπτωση συμμετοχής στον Μαραθώνιο Δρόμο λαμβάνονται υπόψη επιδόσεις Μαραθωνίου ή Ημιμαραθωνίου, ενώ στην περίπτωση συμμετοχής στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ ή 10χλμ λαμβάνονται υπόψη επιδόσεις Αγώνων 5χλμ, 10χλμ ή Ημιμαραθωνίου
3. Σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνονται υπόψη επιδόσεις αγώνων βουνού, ορεινού τρεξίματος ή υπεραποστάσεων
4. Η διοργάνωση στην οποία έχει επιτευχθεί η καλύτερη επίδοση που δηλώνεται επιλέγεται από την λίστα των διοργανώσεων που υπάρχουν διαθέσιμες στο πεδίο «Καλύτερη Επίδοση -Διοργάνωση».
5. Τέλος σημειώνεται ότι δρομείς για τους οποίους δεν έχει δηλωθεί έγκυρη (με βάση τα παραπάνω) καλύτερη επίδοση, έχει δηλωθεί ανακριβή επίδοση όπως προκύπτει μετά από τον έλεγχο που διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Οργανωτικής Επιτροπής, κατατάσσονται στο τελευταίο block εκκίνησης του αντίστοιχου αγώνα

Σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος στοιχείων και ομοιομορφία επί των δεδομένων και το αποσταλθέν αρχείο ΔΕΝ θα λαμβάνεται υπόψη.

Εμπιστευτικότητα και ορθή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων

Η Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων των συμμετεχόντων στον αγώνα γίνεται σύμφωνα με τους όρους του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ 2016/679 (GDPR).

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΕΓΑΣ ζητεί τη συγκατάθεση των συμμετεχόντων για κάποιες κατηγορίες επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή σας θα πρέπει να καταβάλλετε τη συνδρομή συμμετοχής το αργότερο δύο (2) ημέρες μετά την υποβολή της  συμμετοχής σας, με έναν από τους παρακάτω τρόπους καταβολής της συνδρομής:

a) Με πιστωτική κάρτα  
b) Με κατάθεση στον   τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου μας

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση, θα πρέπει το όνομα  σας να αναγράφεται στην αιτιολογία κατάθεσης, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα (2 ημέρες μετά την υποβολή της  εγγραφής σας)   email στο chiosrunning@gmail.com
                                  

 

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΑΘΛΗΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΧΙΟΥ

 

 

 

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *