Θερμό Χιώτικο καλωσόρισμα στην Κύπρο-Χόρεψαν Χιώτικα με λεβεντιά (pics & vid)

   Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Εκδήλωση γνωριμίας με αφορμή την άφιξη του πρώτου γκρουπ Κυπρίων τουριστών που διοργανώνει το Pluton Travel Λάρνακας αποτελούμενο από δημοσιογράφους, bloggers, experts των social media της Κύπρου διοργάνωσε το απόγευμα της Παρασκευής το τμήμα Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χίου στην αίθουσα της Περιφερειακής ενότητας Χίου «Μιχαήλ Βουρνού».

Το γκρουπ των 18 ατόμων θα περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο νησί της μαστίχας προκειμένου να αναδείξει τη Χίο στο κοινό της Κύπρου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Νίκος Νύκτας, εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία του γκρουπ στη Χίο και αναφέρθηκε στους δεσμούς που ενώνουν την Ελλάδα με την Κύπρο και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τους Χιώτες χορηγούς που στήριξαν την φιλοξενία των Κυπριών,  ενώ ο Διευθυντής του Pluton Travel Αντώνης Αντωνίου, δήλωσε ήδη την θετική εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Χίο από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του ότι τόλμησαν να έρθουν στη Χίο, ενώ για τις φετινές κρατήσεις υπάρχουν θετικά μηνύματα.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από παραδοσιακά ακούσματα και χορούς του χορευτικού του Αγίου Γεωργίου Συκούση, ενώ απονεμήθηκαν αναμνηστικά δώρα.

Το προσεχές τριήμερο το τμήμα Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χίου έχει προγραμματίσει να επισκεφθούν οι Κύπριοι τις ομορφιές της Χίου από τον Βορά μέχρι τον Νότο.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: