ΛΙΘΙ: ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ο Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Λιθίου «Ο Αληθής Λιμήν» σας προσκαλεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 και ώρα 7.30μμ, στο γήπεδο μπάσκετ Λιθίου, στη μουσικοχορευτική παράσταση που διοργανώνει, με τίτλο «Από γιαλόν κρατώ».

Θα συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου και θα μας τιμήσουν με τη συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων τους οι σύλλογοι: Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος Χίου «Λέων Αλλάτιος», Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Λιβαδίων Χίου «Ο Γεώργιος Βούρος», Εκπολιτιστικός Σύλλογος Θρακών και Μακεδόνων Χίου «Ο Μέγας Αλέξανδρος», Μορφωτικός Σύνδεσμος Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη «Ο Φάρος» και ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Καρδαμύλων.

Η εκδήλωση γίνεται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Ευχαριστούμε θερμά την Mediterra S.A. και την Ποτοποιία Κ. Ψυχής και Υιοί Ο.Ε. για το κέρασμα που θα προσφερθεί στην είσοδο, καθώς και το Δήμο Χίου για την παραχώρηση της εξέδρας.

Ενημερώνουμε ότι η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους. Θα υπάρχει κουτί εθελοντικής συνεισφοράς τα έσοδα του οποίου θα προσφερθούν στο «Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χίου».

Σας περιμένουμε όλους!

Please follow and like us:
fb-share-icon