Επί των ημερών τους δεν μπήκε ούτε ένα λιθαράκι στα μεγάλα έργα της Χίου

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Η επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργου Γεωργαντά στο φράγμα Κόρης Γεφύρι καθώς και του Κυβερνητικού Επιτελείου αποτελούμενου από τον επικεφαλής κ. Θάνο Πλεύρη, Υπουργό Υγείας, την κ. Νόνη Δούνια, βουλευτή Α’ Πειραιώς, τον κ. Χρήστο Κέλλα, βουλευτή Λάρισας και τον κ. Περικλή Μαντά, βουλευτή Μεσσηνίας, στο Νοσοκομείο της Χίου, στο Κ.Υ.Τ Χίου και σε όλα τα  μεγάλα εν εξελίξει έργα του νησιού μας είναι φυσιολογικό να δημιουργεί αμηχανία στο ΣΥΡΙΖΑ και τον τοπικό βουλευτή κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Επί των ημερών τους δεν μπήκε ούτε ένα λιθαράκι στα μεγάλα έργα της Χίου, τα οποία σύντομα ολοκληρώνονται και το νησί μας βούλιαζε από αιτούντες άσυλο. Αντί να απολογούνται στον χιακό λαό μας κουνάνε και το δάχτυλο!

Ο κ. Μιχαηλίδης δε μέσα στην αμηχανία του εφευρίσκει ζητήματα ασφάλειας στο φράγμα Κόρης Γεφύρι αμφισβητώντας επιστημονικές μελέτες που δεν άπτονται του επιστημονικού του πεδίου και ανακαλύπτει «ιδιωτικοποίηση» του συστήματος Υγείας στην παροχή ΔΩΡΕΑΝ ιατρικών υπηρεσιών από ιδιώτες σε περιπτώσεις που δεν δύνανται να καλυφθούν από το δημόσιο!

Λογική λοιπόν η «πρεμούρα» του ΣΥΡΙΖΑ από τον οργασμό έργων στη Χίο και την αποτελεσματικότητα της Κυβερνητικής πολιτικής.

Υ.Γ. Κύριε Τσίπρα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχος τα βράδια διότι δεν υπάρχει περίπτωση να αναλάβετε την διακυβέρνηση της χώρας.Please follow and like us:
fb-share-icon