Εποικοδομητική συνάντηση σε Ελάτα και Λιθί

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Συνάντηση με τα Προεδρεία της περιοχής πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Βρουλής συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες Τουρισμού και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Νίκο Νύκτα, Επιχειρηματικότητας και καινοτομίας κ. Λεωνίδα Αθηνάδη,  ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ κ. Παντελή Μπουρνιά και τον Περιφερειακό συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης κ. Γιώργο Παπαδόπουλο το Σάββατο 05 Φεβρουαρίου 2022 σε Ελάτα και Λιθί.

 Κατά την συνάντηση οι Χιώτες Αντιπεριφερειάρχες ενημερώθηκαν για τα προβλήματα της περιοχής και συζήτησαν την εξεύρεση λύσεων. Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παντελής Βρουλής  τους διαβεβαίωσε με έγγραφο του που έχει αποστείλει προς την Διεύθυνση ανάπτυξης και προγραμματισμού της Περιφέρειας Β. Αιγαίου για την ένταξη του νέου έργου με  άσφαλτο ‘ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΥ ΠΥΡΓΙΟΥ- ΕΛΑΤΑΣ’ μετά από προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Χίου προϋπολογισμού ύψους 700,000 € που θα ψηφιστεί προσεχώς.

Κάναμε μια πρώτη επαφή και ενημερωθήκαμε δια ζώσης για τα προβλήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή της Ελάτας και του Λιθίου. Καταγράψαμε τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς τους, δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ.  Παντελής Βρουλής.

 

 

 Please follow and like us:
fb-share-icon