Στ. Καμπούρης: Τριήμερη επίσκεψη στην ΠΕ Λήμνου

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
σχεδιασμός και υποστήριξη ιστοσελίδων kawebsites.gr 

Τριήμερη επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου πραγματοποίησε από 16 έως 19 Ιανουαρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Στυλιανός Καμπούρης .

        Κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψης  του είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Έπαρχο κ. Βλάττα Άγγελο,υπηρεσιακούς παράγοντες και φορείς της αρμοδιότητάς του καθώς επίσης κι εκπροσώπους φορέων της εκπαίδευσης της Λήμνου.

        Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κο Κωνσταντίνο Γκατζιώνη και ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν το συγκεκριμένο τμήμα. Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα , καθώς άκουσε από κοντά τα ζητήματα που αφορούν το Τμήμα κι αντάλλαξε απόψεις για το επίπεδο συνεργασίας με την Περιφέρεια .

    Επισκέφθηκε το Ειδικό σχολείο Καλλιθέας και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του και συνεχάρη τη διευθύντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό για το αξιόλογο έργο τους.

 

    Πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με το σύνολο των μεταφορέων ( Ταξί, ΚΤΕΛ, κα Πετρίδου) που έχουν αναλάβει τη μεταφορά των μαθητών , ευχαριστώντας τους για την εξαιρετική συνεργασία κι άκουσε τις προτάσεις τους .

 

    Αξιοσημείωτη ήταν η συνάντησή του με τη διευθύντρια του Δημοσίου ΙΕΚ Λήμνου κ. Ιουλία Λυγδά, με την οποία συζήτησαν για το μέλλον του και τις προοπτικές εξέλιξης του.  

     Με ιδιαίτερη χαρά παραβρέθηκε στην εκδήλωση τιμής στο Χρήστο Μπουλώτη, που πραγματοποίησε ο σύλλογος «Οι  Φίλοι Παιδικού Παιχνιδιού & Βιβλίου Λήμνου», απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό.

    Τέλος, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λήμνου κ. Μαρινάκη στο Δημαρχείο με μια ιδιαίτερα παραγωγική συζήτηση για τα επίπεδα συνεργασίας των δύο φορέων της Αυτοδιοίκησης.

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon